2777
2789
سلام گلم.فکر نکنم آزاد بدن.مگر بعضی داروخانه ها که فقط پول براشون مهم باشه

ممنون 

از اینکه باردار باشم میترسم دوتا بچه دارم و متاسفانه دومی اوتیسم خفیف داره 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میتونی بدون نسخه تهیه کنی 

من تو بارداریم امپول پروژسترون میزدم و بدون نسخه تهیه میکردم 

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]

من حدود ۱۱داروخانه رفتم سه تا گفتن نداریم بدون مکث.دوتاش گفتن بزار بگردیم ،غهمیدم الکی میگن رفتن داخل انبار گفتن نیست.بقیش هم گفتن داریم ولی با نسخه.خدا شاهده آزاد ویزیت شدم.دفترچه نبرده بودم اصلا فکرش نمی‌کردم اینجوری باشه همیشه بدون نسخه می‌گرفتم.متخصص زنان برام نوشت هنوزم نشدم پریود۵۶روز از پریوذبم گذشته.چهارتا بران نوشت روزی دوعدد الان ده روز گذشته از زدن امپولا.قبلنا پنج روز بعد پری میشدم  

من حدود ۱۱داروخانه رفتم سه تا گفتن نداریم بدون مکث.دوتاش گفتن بزار بگردیم ،غهمیدم الکی میگن رفتن داخ ...

شما آز دادی و باردار نبودی

من از آزمایش دادن هم میترسم😔

آره حتی تا پارسال همه داروخانه ها میدادن ولی جدیدا میگن فقط نسخه

عزیزم من چهار ماهه زایمان کردم قشنگ تا اخر بارداری هفته ای دوتا میگرفتم ازاد 

الان نمیدونم بدن یا نه

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]
ممنون از اینکه باردار باشم میترسم دوتا بچه دارم و متاسفانه دومی اوتیسم خفیف داره 😔

خب اگه باردار باشی و پروژسترون بزنی که جای بچه رو سفت کردی.

چون پروژسترون دیواره ی رحم رو محکم و ضخیم میکنه.

الان من نفهمیدم چیشد؟

میخوای جاش سفت بشه یا سقط کنی؟

عزیزم من چهار ماهه زایمان کردم قشنگ تا اخر بارداری هفته ای دوتا میگرفتم ازاد الان نمیدونم بدن یا نه

آمپول پروژسترون دکتره ازم پرسید بارداری یا میخوای پریود بشی گفتم نه باردار نیستم.عقب انداختم .گفتم مگه فرق داره گفت آره برای سقط و‌پریوذب فرق می‌کنه .دیگه نمی‌دونم چی ب چیه