2777
2789

سریع به مخاطبین تون پیام بدید اگر پیامی مبنی بر درخواست پول از جانب پول یا لینکی ارسال شد نزنند.

اگه عکس اطلاعات خاصی نداری گوشی ببر به حالت کارخانه 

و اگه اطلاعات وارد کردی حساب تو چک کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سریع به مخاطبین تون پیام بدید اگر پیامی مبنی بر درخواست پول از جانب پول یا لینکی ارسال شد نزنند.اگه ...

اطلاعات کارت بانکیم تو گوشیمه الان حذف کنم خوبه؟

😑 
اووو دیگه دیره زدم‌که چکار کنم اللن

نترس اول اینترنتتو خاموش کن.بعد حسابت رو خالی کن بعد احتمالا ی برنامه نصب کردی با این لینکه اونو حذف کن . بعد ب مخاطبات پیام بده ک هک شدی اگه از طرف تو پیام درخواست پول  براشون رفته یا لینک ،اصلا توجه نکنند 

ایرانی ام 🇮🇷🎈

نترس اول اینترنتتو خاموش کن.بعد حسابت رو خالی کن بعد احتمالا ی برنامه نصب کردی با این لینکه اونو حذف ...

یااا خداا یعنی ب مخاطبینم هم پیام‌میره خیلی بی آبروییه 

برنامه ای نصب نکردم باهاش 

😑 
اطلاعات کارت بانکیم تو گوشیمه الان حذف کنم خوبه؟

من این اتفاق برای همکارم افتاد 

سریع برو بانک و سی وی دو تو عوض کن و کارت جدید بگیر 

اگه اطلاعات کارت زدی استرس نمیدم اما الان خالی شده فقط میتونم بگم ما باهم فتا رفتیم گفت اونا دنبال پولن نه اطلاعات شخصی کسی . 

الان کل گوشی مخاطبین عکسا در دسترس شون 

اگه رمزی داری تو گوشی حذف کن اما کامل یادداشت کن 

نترس اول اینترنتتو خاموش کن.بعد حسابت رو خالی کن بعد احتمالا ی برنامه نصب کردی با این لینکه اونو حذف ...

چقد طول میکشه حساب رو بدزدن خالی کنن 

من باید برم بانک   

😑 
یااا خداا یعنی ب مخاطبینم هم پیام‌میره خیلی بی آبروییه برنامه ای نصب نکردم باهاش

پس کجا اطلاعاتتو وارد کردی. بمن ی برنامه دادم نصب شد . 

من ب پلیس زنگ زدم گفتم این طور شده. گفت هکه اون گفت این کارا رو کنم.

اره دفتر تلفن گوشیت هک میشه و پیام ب همه میره حالا یا درخواست پول میکنه یا میگه مثلا سبد کالا میدن بزن رو این لینک 😁واقعا هم بی ابرویی رو خوب اومدی😅

ایرانی ام 🇮🇷🎈

من این اتفاق برای همکارم افتاد سریع برو بانک و سی وی دو تو عوض کن و کارت جدید بگیر اگه اطلاعات کارت ...

یااا خدا 

عکس ک ندارم فقط عکس بچم هس 

وااای هنگ‌کردم اصلا 

بعد مگه نباید برام‌پیامک برداشت بیاد هیچی نیومده فعلا 

خدا نکنه خالی شده باشه

😑