2777
2789
ما چون رفت و آمد دوستانه نداریم قاعدتا نمیرفتیم

بهترین کارو میکنین منم خوشم نمیاد 

ولی شوهرم میگه چند بار زنگ زده ب من گفت دوس داری گفتم نه بیخیال

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین کارو میکنین منم خوشم نمیاد ولی شوهرم میگه چند بار زنگ زده ب من گفت دوس داری گفتم نه بیخیال

عزیزم همه ک از اول اشنا نیستن، میتونه ب عنوان ی فرصت بهش نگاه کنه بره اشنا شه اگه ادم اوکی بود دوستیو ادامه بده اگه نه که کلا ارتباط نگیره دیگه

اگه اطمینانی هستن اره چرا ک نه ، پیش اومده پدرم گفته با فلان دوستمو و خونوادش بریم بیرون با اینکه تا ...

اره شوهرم از دوستش خیلی مطمعنه و گرنه اصلا نظر منو نمیپرسید خودش میپیچوند😅

بهترین کارو میکنین منم خوشم نمیاد ولی شوهرم میگه چند بار زنگ زده ب من گفت دوس داری گفتم نه بیخیال

آره بابا اونجا مدام باید معذب باشی 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
عزیزم همه ک از اول اشنا نیستن، میتونه ب عنوان ی فرصت بهش نگاه کنه بره اشنا شه اگه ادم اوکی بود دوستی ...

حرف شمام درسته

ولی در کل ب نظرم فامیل خیلی بهتره حداقل یه شناختی داری 

مثلا عید با دخترعموم و شوهرش رفتیم ولی دوست نه واقعا نمیشه ب هر کسی اعتماد کرد

حرف شمام درستهولی در کل ب نظرم فامیل خیلی بهتره حداقل یه شناختی داری مثلا عید با دخترعموم و شوهرش رف ...

من خودم ازدواج نکردم ولی مادرم با زن دوستای بابام یکی دوتاشون دوست شد خیلی ادمای خوبی بودن ، دیگه این دوره زمونه نمیدونم دوستا چجورین باید محک بزنی  

من خودم ازدواج نکردم ولی مادرم با زن دوستای بابام یکی دوتاشون دوست شد خیلی ادمای خوبی بودن ، دیگه ای ...

اره بابا قدیم کلا فرق داشت همه چی 

الان واقعا نمیشه آدم ی چیزایی میشنوه شاخ درمیاره😅

اره بابا قدیم کلا فرق داشت همه چی الان واقعا نمیشه آدم ی چیزایی میشنوه شاخ درمیاره😅

اره منم شنیدم در حدی ک طرف فهمیده شوهرش با دوستش و زن دوستش رابطه سه نفره دارن  ولی خب همه هم اینجوری نیستن

اره منم شنیدم در حدی ک طرف فهمیده شوهرش با دوستش و زن دوستش رابطه سه نفره دارن ولی خب همه هم اینجور ...

یا خدا خب اینم جدید بود واسم ‌‌

ای بابا دوره زمونه بدی شده

یکی از دوستام سر همین قضیه جدا شد.

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

من همون هیرومستر هستم.

درخواست دوستی دادین. پذیرفتم اما اکانتم بلاک شده.

امری داشتین؟

السلام علیک یا مولا امیرالمومنین علی علیه السلام 

پاک باش و خدمتگزار برای الله. عمر کوتاه و دنیا فریبندس. و السلام. السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

من اکانت هیرومن هستم که چند ماه قبل سوالاتی پرسیدم و از سمت شما راهنمایی شدم. پرسشی داشتم.

السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 

الله. پاک باش و خدمتگزار. دنیا فریبندس. عمر کوتاهه. حساب کتاب نزدیکه. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم