2777
2789

دنبال یه پیام میگشتم ک دیدم پیام از اسنپ اومده 

گوشیشو چک کردم دیدم رفته عضو اسنپ شده و چندتا سفر هم رفته 

جدیدا خونه خریدیم ،در حال تجهیز کردنیشیم یکم سخت جور میشه ولی وضعیتمون انقدر بد نیست ک بره اسنپ بشه،نمیدونم چرا رفته،نمیدونم چطوری بگم 

میدیدم چند وقته حالش یجوریه ، نمیفهمیدم،درک نمیکردم ک چرا دیر میاد،چرا اینهمه خسته ست 

موندم چرا نگفته،خب اگه اینهمه سخت بود میگفت من خرج خونه رو کم میکردم نیاز به اینکارا نبود

روزانه بالای ۵۰۰ میره واسه بچه پارک سرکوچه هزینه میکنه  

خجالت زده ام از رفتار این مدتم ک نمیفهمیدم و هرجور ک میخاستم هزینه میکردم

کارش ازاده ولی همنجوری هم کارش سخته درامدشم بالاست خداروشکر منم هرماه پس انداز طلا میخرم یعنی اصلا وضعیت جوری نبود ک بخاد اینهمه بخودش سختی بده

بهش بگم چرا رفتی؟چیکار کنم حالم گرفته ست 

شوکه شدم

افرین بهش چ مرد خوبی

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش محبت کن ازش تشکر کن اومد خونه با بوی غذات خوشحالش کن

بهش رسیدگی کن خلاصه

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

عزیزم شاید برای کار نیست

من خیالیارو دیدم عصو اسنپ میشن و چند تا سفر موفق میرن که روغن و لاستیک سهمیه‌ای حواله میدن

شاید بخاطر این ثبت نام کرده

اما اگر مطمئنی برای کار رفته خب اگر رابطتتون خوب و صمیمیه ازش بپرس و بگو اونقدر اذیت نیستیم که خودتو بیشتر از اینا خسته کنی تمرکزتو رو شغل اصلیت بزار و درامد اونو افزایش بره همین برامون ارزشمنده 

آخی... چه شوهر خوبی داری خداروشکر😍

حالا ببین من جات باشم تا صبح از عذاب وجدان عر میزنم و تک تک خرجایی کردم میاد جلو چشمم😅 سرم اومده قبلا مثلا متوجه شدم یه چیزی لازم داشته نگرفته بخاطر من 

قدرشو بدوون 

بحث با احمق ممنوع 🤚