2777
2789

دفعه پیش جلسه سومم بود یهو حالم بد شد و اینا فک کردم فشارم افتاده آب قند و اینا آوردن بهتر شدم اومدم خونه 

این سری جلسه چهارمم بود رفتم وسط لیزر بود ب معنی واقعی از هوش رفتم و فقط دیدم ک اپراتور داره با گوشیم با نامزدم صحبت میکنه و بهش میگه ک حالش بد شده بیاین ببرینش و اینا‌.حس مرگ داشتم ،نامزدم اومد رفتیم اورژانس ،گفتن بی حسی هایی ک میزنی وارد خون شده و خونت مسموم شده خلاصه با کلی سروم و دارو حالم بهتر شد ولی خواهش میکنم ،دستگاهی ک درد داره رو بیخیال شید دکتر گفت نزدیک بوده ایست قلبی کنم یا برم کما،بی حسی ها خیلی آسیب میزنن ،حتی داخل آمپول دو قطره رو ب زور میریزن بعد اینا بهم میگفتن ۶ تا زایلاپی و لیدوکایین بزن بیا 

اسم دستگاهم سایناشور بود با درد ب شدت ب شدت بالا 

میخوام دستگاهمو عوض کنم ،بنظرتون جواب میگیرم اینجوری ؟دستگاه خوب بدون درد چی میدونید ؟

و گمان میکنی پایان است ،سپس خداوند همه چیز را درست می‌کند🩷

چیجوری بیحسی وارد خونت شده بود😮😮

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیجوری بیحسی وارد خونت شده بود😮😮

وقتی زیاد روی پوست بمونه تا پوست رو کاملا بی حس کنه یواش یواش وارد بدن میشه 

و گمان میکنی پایان است ،سپس خداوند همه چیز را درست می‌کند🩷
وقتی زیاد روی پوست بمونه تا پوست رو کاملا بی حس کنه یواش یواش وارد بدن میشه

بعد از یک ربع از روی پوست پاک نمیکردین؟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

اره درسته .من تو دندانپزشکی به محض تزریق بی حسی پاهام هم بی حس میشه

آخه تزریق با پماد فرق میکنه

نه یک ساعت و نیم موند نوبتم نشده بود برم بشورم

اووو نباید انقد بمونه

بعد از یک ربع نهایتا 20 دقیقه باید پاکش کرد