2777
2789

من این که مامانم طلاق بگیره و جدا زندگی کنیم از پدر 

و خونه رو وسایلاش عوض کنیم 

مستقل بشم و بتونم به بچه‌ای بی سرپرست و ،،، کمک کنم بتونم یکی بچه به سرپرستی بگیرم 

یه هنر یاد بگیرم از خودم و درآمد داشته باشم 

درسم تموم بشه یه ترم مونده 

تو هوای بارونی با مامانم یه جا بریم و بگردیم مثل بازار و بعد یه نوشیدنی داغ بخوریم 

این آخری الان اضافه شد 🤗😍🫣

شماهم بگین زوووووووووووووووووووووووود و امیدوارم به آرزوها تون برسید خوشگلا 🫣😍🤗🥰

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

مدرک بهداشتمو گرفته باشم لوله کشی اب کافمم زودتر درست بشه

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی که الان تو ذهنمه تا هفته دیگه عملی بشه و پیشرفت کنه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

سالم بودن

الهی خوب بشی ☺️

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

فکر اینکه یه خونه بسازیم که خودم نقشش رو کشیدم و وسایل دلخواهمو توش چیدم و اون خونه پر عشق و ارامشه 😍😍

یه شغل پر درآمد داشته باشم که با علاقه انجامش میدم 

منم همیشه دلم می‌خواسته آنقدری پول داشتم یه خونه بزرگ و خوب برای بچه های کار درست میکردم تا اونجا بچگی کنن واقعا

🌱✨

بدون طلاق هم میشه با مادرتون کیف کنید و بیرون برید

نه این جداست 

طلاق هم آرزومه بگیره خسته شدیم 

فکر اینکه بتونم بازم از مهر ماه مثل سال های قبل با دوستم تو یه مدرسه باشیم خیلی دلتنگشم💔

مگه نمیتونی