2777
2789
عنوان

نا امید شدم از بارداری

107 بازدید | 16 پست

دوستان چندین ساله عفونت میکس واژینوز و قارچی دارم همیشه جرات نداشتم برم دکتر میترسیدم چیز بدی بگه برا این اقدام به بارداری نمیکردم،یه ماه پیش جرات کردم رفتم دکتر گفت مشکلی نداره رحمت وزنتو کم کن اقدام کن،برا عفونتم دارو داد که استفاده کردم خوب نشدم اصلا هرچی بهش گفتم عفثنت من قدیمیه دارو استفاده کردم چند ساله خوب نشده توجه نکرد اصلا گفت اقدام کن ،منم دیگه ناامید شدم ،کسی بوده از اول تا اخر بارداری واژینوز داشته باشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خطرناکه لطفاً زودتر برو دکتر ممکنه رو. باروری اثر منفی بزاره

دوتا دکتر گفتن اقدام کن میگم عفونت شدید دارم معاینه کردن گفتن اقدام کن وقتی من بوی بد خارش سوزش دارم اخه چیو اقدام کنم

خب یه دکتر بهتر برید اولا

دوما منم عفونت داشتم دکترم علاوه بر اینکه دارو داد

یه سری یزهام باید رعایت بشه

تو خونه اصلا شلوار نپوشین

همیشه تمیز باشه منظور شیو

هر روز دوش عالیه جواب میده

بعد حموم و سرویس سشوار خشک کنید

همیشه باید اون ناحیه تمیز باشه

بعدم وقتی دارو خوردید و بهداشت رعایت کردید و دکتر گفت خوبه پس اقدام کنید

دوتا دکتر گفتن اقدام کن میگم عفونت شدید دارم معاینه کردن گفتن اقدام کن وقتی من بوی بد خارش سوزش دارم ...

آره واقعا نمیدونم دکترا چرا این طوری شدن 

هیچ تشخیص درست ندارن تهرانی ؟

امیــــد هسـت چـون خدا همیشه هست💙

سلام عزیزم خوبی اتفاقی چشمم به تاپیکت خورد گفتم شاید حرفام بتونه کمکی باشه برات من الان 28 سالمه از 20 سالگی هم دیابت گرفتم یه دختر شش ساله هم دارم بعد اینکه دخترم به دنیااومد یک ونیم سال دچار عفونت بودم هردکتری فکرشو بکنی رفتم خونمون ورامین بود شنیده بودم اب اونجا مثل تهران نیس یه کم شور میزد یه مدت با آب تسویه شده خودمو شستم یعنی زار میزدم فقط از خدا میخواستم نجاتم بده چون واقعا اذیت میشدم وهیچ دکتری هم خوبم نمیکرد بالاخره خوب شدم سه سال اصلا عفونت نگرفتم شماهم سعی کن لباس زیر نپوشی وبادستمال نخی خودتو خشک نگه داری الان دوسه ماهه منم بعد پریود سوزش وخارش میگیرم دل رو زدم به دریا و از سیر واژینال استفاده کردم سه شب پشت سرهم ودرکمال ناباوری خوب شدم چون بدن من به داروها مقاوم شده انگار بعد اینکه حتما قندت رو نرمال نگه دار چون ارتباط مستقیم باعفونت داره

بارداری با وجود دیابت خیلی سخت بوذ عزیزم؟

اره گلم مخصوصا که نوسان قند اوایلش خیلی زیاد بود برام ولی بعد یه مدت دستم اومده بود خیلی کنترل کردم حتما تحت نظر باش و سعی کن شیرینی جات رو حذف کنی