2777
2789

بچه ها این پسرعموی من خیلی مغرور و مذهبیه از رفتاراش تابلوعه که یه حسی بهم داره ولی خب من میشناسمش و میدونم اصلا اهل دوستی نیست،

ازدواجیه😂😁

منم دوسش دارم ولی نمیدونه.

عمو و زنعموم و برادر این پسرعموم هم خیلییییی دوسم دارن و رابطشون باهام خیلی خوبه.

چند روز پیش به گردنبندیو نشون زنعموم دادم گفت دوسش داری‌گفتم خیلی گفت میگیریم دیگه واست خودمون عاقا منو میگی من نیشمممم این هوااا باز شد😂😂🤣

حالا چند درصد احتمال داره بیان خواستگاریم؟ 🤣

میدونین از چی میترسم😕پسرعموم سپاهیه و من چادری نیستم میگم اگه اینم بخواد از شغلش نمیزارن🤣🤣

به امید بهتر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره برا پسرعموت دلبری و لوندی کنی 😂 این پسر مذهبیا و سپاهیا بخاطر موقعیتشون خیلی جاها نمیتونن کاری کنن با دوتا عشوه وا میده😂 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

چرا فامیلای من همشون به درد نخور و نچسبن ای خدا😂😂

ایشالا عروسیت❤

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

نه احیا. نیست مگر در مراسم ها چادربپوشی مهم همون حجاب هست 

ولی بله اگه خودش نه نیارع میان

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اصل زن عمو بود ک تبدیل شد ب مادرشوهر بقیه اش دست همین مادرشوهره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بخدا زیر پتومم نیشم بازههه هی میخندم مامانم میگه بخوابیبب😂🤣

عزیزم 🥰 ذوقت ب منم رسید😍 مبارکه