2777
2789

دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده که خواستم ببینم دوستان در شرایط مشابه چه اقدامی داشتن؟

اول اینکه دخترم الان چهار ماهشه و من تازه ماه گذشته شروع کردم به مصرف سیپروتروکامپاند، که دیدن بشدت شیرم رو کم کرده!!! البته طبق نظر پزشک بوده که طبق روال گذشته جلوگیری داشته باش. دکتر میگه اثر اثبات شده ای بر شیر مادر نداره، در حالیکه من متوجه هستم که شیرم اونقدری کم شده که دیگه اصلا پد سینه استفاده نمیکنم!!!! در حالیکه قبلا روزی باید دو بار پدها رو تعویض میکردم.

الان برای اینکه قرص های جلوگیری مخصوص دوران شیردهی رو استفاده کنم، باید بگم دکتر برام بنویسه؟ یا همون درمانگاه قد و زن نوزاد، باید بپرسیم و بگیریم؟

استفاده از این قرصها، اطلاعاتی لازم داره که باید بدونم؟ مثلا قطعیتش مثل همون قرصهای قبلی که استفاده میکردیم هست؟ اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارید خوشحال میشم به اشتراک بگذارید.

الان که قرصها رو قطع کردم، انگاری وضعیت شیردهی ام بهتر شده....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه اینقدری اینجا هی میگن چرا حواست نبود؟ و اینها که آدم از ترس بارداری بدون برنامه ریزی، میترسه.... 

خدا رو شکر تا حالا قرصا مشکلی پیش نیاورده و ترجیحم استفاده از قرصاست.... روش های دیگه رو تو برنامه ندارم اصلا....

هرکاری میکنی فقط مواظب باش. ارایشگری ک میرم پیشش پارسال اینموقع حامله بود امسال هی دیدم این چرا شکمش انقدبزرگه بادش نخوابیده ینی. یهو فهمیدم دوباره بارداره .طفلی خیلی ناراحت بود اولش.ینی بچش پنج ماهش بوده دوباره باردارشده

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
آخه اینقدری اینجا هی میگن چرا حواست نبود؟ و اینها که آدم از ترس بارداری بدون برنامه ریزی، میترسه.... ...

گلم اگه بدنت با قرص بهم نمیریزه .مشکلی نیس. هشت نه ماه بخور سه چهارماه استراحت بده . البته الان که شیرمیدی باید قرصای مخصوص این دورانو بخوری دیگه 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
یا خداااااا.... 

بخدا بمن گف من نمیتونستم ازجام تکون بخورم شوکه شده بودم .من انقدترسیده بودم   

بخدا بمن گف من نمیتونستم ازجام تکون بخورم شوکه شده بودم .من انقدترسیده بودم    

شوکه شدنم داره.... حتی تصورش هم برای من با بچه چهار ماهه وحشتناکه.... برای خود بچه بیشتر.... گناه داره طفلی.... وگرنه من که همه وقتم برای دخترمه... بچه هم خیلی دوست دارم ولی میخوام دو سال رو فقط برای دخترم وقت و انرژی بذارم. 

ممنون میرم ببینم این قرصهای دوران شیردهی چی هستن؟ انشاالله که اطلاعات کافی پیدا کنم. 

دوستان اگه اطلاعاتی دارید لطفا بنویسید میام میخونم حتما. الان میرم به دخترم شیر بدم.

من بچم دو ماهشه قرص لاینسترنول میخورم مخصوص دوران شیردهی هست رو شیرم تاثیر نمیذاره