2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی طبقه لباس بچه

ی طبقه حجاب

ی  طبقه شومیز و شال و کیف و....

همه چی داره تقریبا عطر و ...

🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹   ❤  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤

اره رفتم اد‌م گیج میشه حقیقتا 

اخرین بار رفتم چند طبقه پایین یکیش کلا شال و روسری بود

طبقه منفی ۸ استباه نکنم فودکورت و بچگونه فروشی بود

باقی طبقاتم درهم لباس و پوشاک و کفش و ارایشی عینک و ….

ی طبقه لباس بچهی طبقه حجابی طبقه شومیز و شال و کیف و....همه چی داره تقریبا عطر و ...

کدوم طبقه لباس بچه داره؟طبقه های همکف و اول و دوم رو رفتم ولی چیز خاصی ندیدم 

کدوم طبقه لباس بچه داره؟طبقه های همکف و اول و دوم رو رفتم ولی چیز خاصی ندیدم

طبقه پایین پایین اونجا که رستوران و اینا داره ولی برای لباس بچه شنیدم خیابون بهار خوبه چیزای معمولی بخای هم فکرکنم تو عبدل اباد میگن ی خیابون داره

🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹   ❤  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
طبقه پایین پایین اونجا که رستوران و اینا داره ولی برای لباس بچه شنیدم خیابون بهار خوبه چیزای معمولی ...

یعنی دلگشا لباس کودک نداره اصلا؟گفتن یه طبقه مخصوصا لباس کودک داره

یعنی دلگشا لباس کودک نداره اصلا؟گفتن یه طبقه مخصوصا لباس کودک داره

چرا میگم که طبقه پایین پایینش نمیدونم منفی چند میشه