2777
2789
عنوان

کلافه شدم از شپش 🫠🫠🫠

315 بازدید | 37 پست

دخترم نزدیک به ۱ ساله گرفته مرتب درشون میارم از این شونه ها گرفتم شامپو گرفتم سس زدم یه مدت نداره دوباره میگیره

هر کیو میبینم سرشو میخارونه

جدیدا خیلی زیاد شده چیکارکنم دیگه تموم بشن

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا (ع)🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه پودر هایی هم جدیدا میبینم برنامه دیوار یه ذره هست زنگ زدم خانمه گفت ۳۰هزار نمیدونم بخرم یانه 

پودر سفید هس

وای وای وای وای وای فوبیای منننننننبخاطر شپش یادمه اکیپمون ی هفته مدرسه نرفتیم چون دونفر تو کلاس داش ...

اره دقیقا 😭

قطره کیمیا.الکی خودتو با بقبه روشا خسته نکن.من همه چیزو امتحان کردم فایده نداره

از کجا بگیرم چجوری استفاده کنم

ببین یه راهنمایی میکنم برو برگرد نداره منم دخترم 1سال درگیر بود هر کاری ک فکرش رو بکنی انجام دادم فایده نداشت ،رفتم عطاری پودر شپش گرفتم مثل مایه خمیره اندازه قاشق چایخوری بود بستش ریختم تو یه لیوان آب اسپری کردم ب موهای دهترم شپشا درحا خشک میشدن میفتادن و این آخرین تلاش من بود ک خوشبختانه نجات پیدا کردیم 

ببین یه راهنمایی میکنم برو برگرد نداره منم دخترم 1سال درگیر بود هر کاری ک فکرش رو بکنی انجام دادم فا ...

اره اینم برنامه دیوار گذاشتن یه ذره  میگن ۳۰تومن

عطاری داره بگیرم؟

یه پودر هایی هم جدیدا میبینم برنامه دیوار یه ذره هست زنگ زدم خانمه گفت ۳۰هزار نمیدونم بخرم یانه پودر ...

اره اره هموناست منم توی دیوار دیدم یه خانومه میفروخت گفتم اینم امتحان کنم خداروشکر نتیجه داد همون یکبار ،دیگه استرس ندارم اگه دخترم باز درگیر بشه چون راه حلشو‌پیدا کردم