2777
2789
عنوان

چشمم زدن

338 بازدید | 13 پست

بچه ها من به چشم اعتقاد ندارم یکی میگه چشمم زدن میگم اینا چرت و پرته ولی اونروز رفته بودم مطب دکتر برای بوتاکس میخواستم امتداد ابروم لیفت بشه دکتر گفت نزن نیاز نیس من گفتم بزن یکم و... منشیش هی گفت تو چقد خشگلی وای یه ماشالله نگفت 

بعد دوهفته من یه چشمم کامل بسته شد و درد شدید یعنی پلکم کامل افتاد الان خوب تر شده 

بعد رفتم گفتم چکار کنم خوب بشه منشیش گفت من چشمت زدم چون خیلی خشگلی گفت از وقتی اومدی تا وقتی ک رفتی من همینجور نگاهت میکردم 😐

واقعا چشم زدن راسته تاحالا چشمتون زدن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله انقدرکشیدم ک نگو ونپرس 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

طفلی چه منشی ساده دلی

عذاب وجدان گرفته اعترافم کرده بهت...

والا نمیدونم دلیلش واقعا چشم زخم بوده یا نه.

ولی همیشه وقتی حس کردید در معرض چشم زخمید ذکر ماشاالله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم رو بگید.

چهار قل هم خوبه کلا برا چشم زخم

اینجام بزار چشمت کنیم چش با چش خنثی شه

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

بعد دو هفته مطمئنی اثر چشمه؟🤔

نه خب من قبلا چندسال پیشم پیش همین دکتر انجام داده بودم اصلا چشمم درد نگرفت خیلی اوکی بود ولی خب اینبار قرنیه چشمم کوچیک شد پلک یه چشمم کامل افتاد چون چشم خودم درشته اینقد به چشم میومد وای اینقد وحشتناک شده بودم یه چشم کوچیک یه چشم درشت 

اره من بعد اینکه زدم یه کار برام پیش اومد همش سرم پایین بود و فرداشم صورتم شستم حواسم نبود

خب سم پخش شده به کل پشت پلکت بوتاکس مراقبت میخواد بعضی وقتام مراقبت میکنی ولی دکتره جای خوب نمیزنه

من ۲۵سالمه بوتاکس زدم حس میکنم زود شروع کردم.

نگفت باید چیکار کنی?

نه خب من قبلا چندسال پیشم پیش همین دکتر انجام داده بودم اصلا چشمم درد نگرفت خیلی اوکی بود ولی خب این ...

چشم زخم که صحت داره 

ولی بنظر میرسه این که بعد دو هفته آدم یه اتفاقی براش بیفته اشتباهه

چشم زخم افراد معمولا سریع در آنی از لحظه اثر می‌ذاره ... 

امیدوارم زود خوب بشی . اگر همچنان حس میکنی کسی چشمت زده 

نمک دور سرت بچرخون سوره ناس و فلق بخون و بریز توی آب...

میتونی غسل آب و نمک هم بکنی 

اسفند توی خونه دود کن اونم عصر ها قبل از غروب

آفتاب 

اره منم اعتقاد نداشتم

ولی الان معتقدم یه تخم مرغ بشکن از کسی ک وارده اینو بخاه

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن