2777
2789
عنوان

چرا وقتی میبینمش اینطوری میشه

398 بازدید | 16 پست

تو چت باهم شدید بحث و دعوا داریم وقتی حضوری میبینمش میگه اون حرفا چی بود زدی بیا صحبت کنیم میگی این مشکل داریم اونو داریم بیا حلش کنیم

تا چشمم بهش میخوره همه چی یادم میره و نمیخوام بحث کنم اصلا 

دلیلش چیه واسه شما هم پیش اومده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون خوشت میاد یا عاشقشی

اخه تو چت نه حسی دارم بش نه هیچی حتی یه بار از شدت عصبانیت یه توهین کردم بهش گفتم گم شو

گفت دستت دردنکنه 

ما کلا حتی به نقطه جوش می‌رسیم بی احترامی نمی‌کنیم 

ولی من تو چت هرچی میگم بحث شدید میکنم 

چون عاشقی ،من یبار ب طرز عجیبی منتظر بودم ببینمش ی چک بهش بزنم بخاطر کار زشتش دیدمش انگار ک هیچی نشد ...

وای من یادمه آخرین بار بش گفتم دیگه این سری صحبت میکنیم تمومش کنیم نه وقت تو تلف شه نه منو گفتم این قرار آخر هست و تمومه 

رفتم گفت قرار آخر اومدی؟گقتم ن بابا من یه جیزی گفتم گفت اون حرفا چی بود پشت چت گقتم هیچی اشتباهی شده من نبودم 😂😂😂😂😂😂😂😂

هزار بار قطع و وصلی داشتیم اما بهم برگشتیم 🥲

چون عاشقی ،من یبار ب طرز عجیبی منتظر بودم ببینمش ی چک بهش بزنم بخاطر کار زشتش دیدمش انگار ک هیچی نشد ...

چقدر منی 😂😂😂😂منم همینم فکر میکردم مشکلی دارم 😂😂😂😂

و اصلا ۱ درصد فکر نمیکردم عاشقم گفتم وابستم 

وای من یادمه آخرین بار بش گفتم دیگه این سری صحبت میکنیم تمومش کنیم نه وقت تو تلف شه نه منو گفتم این ...

چقدر منی در مورد اینک خواستی رابطه زو تموم کنی😑😂ولی خب من در حضوریم باز درکنار حس علشقانه همین رفتارم داشتم😂

دلیل بحث و دعواتونو رو کاغذ یا تو گوشیت یادداشت کن هروقت خواستی ببینیش چندبار نگاهش کن که رفتی پیشش قشنگ اونا رو ببینی و یادت بیاد که به خاطر چی بحث کردین و ناراحت بودی تا بهش بگی ،