2777
2789
عنوان

تله پاتی

84 بازدید | 10 پست

لطفاً اگر کسای ک تجربه دارن یا اطلاعاتی در این مورد دارن بگن دلیلشو 

من چند وقت پیش خواستم امتحان کنم انجام دادم وسطاش حس کردم یهو یکی بلند صدام زد اسمم گف توی ذهنم جوری ک ترسیدم ی لحظه 

فکر کردم خیالاتی شدم ولی دقیقا یکی گف برا اونم پیش اومده مثل من 

دلیلش چیه ؟؟؟

خدایا درست همه تو رو دارن؛ ولی من فقط تو رو دارم ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ذهن کسی ک دوستش دارید؟ واقعا ممکنه تاثیر بذاره؟و اینکه چه شکلی تلپاتی برقرار میکنید؟

آره من از ی کانال توی یوتیوب از روی اون انجام دادم 

واس چیته اخه ببین ذهن ادم شبی اهن ربایی میشه ک همه چی جذبش میشه ظرفیتش و نداشته باشی میشی ی ادم بی ا ...

برا من بار اول بود 

خیلی کنجکاوم بدونم دلیلشو 

نکاه فک میکنم یکم ی جوریه این حرفت

تله پاتی باید هی تکرار بشه هی تکرار بشه تا روش تسلط پیدا کنی با یکی دوبار نمیشه تا بتونی دقیق اونو انجام بدی چون ذهن نمیتونه ی جا متمرکز بشه 

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید
نکاه فک میکنم یکم ی جوریه این حرفتتله پاتی باید هی تکرار بشه هی تکرار بشه تا روش تسلط پیدا کنی با یک ...

از من برا بار اول بود 

دیگ انجام ندادم بعدش

از من برا بار اول بود دیگ انجام ندادم بعدش

نه چیزی نداره که بترسی اتفاقا برای مغزمم خوبه تمرکز بالا میره ولی میگم مغز برای بار اول کاری نمیکنه

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید

سلام برای بازگشت معشوقم دوسه روزه تله پاتی میکنم دیشب خوابشو دیدم تو خواب میگفتم محل ندم بهش ک بیاد سمتم بعد تتو خواب نگاهم میکرد زیرزیرکی . الان خوبه یا بد؟ ینی تله پاتی داره جواب میده؟