2777
2789
عنوان

خیلی هول بازی دراوردم😭

555 بازدید | 18 پست

اونروز ی خانومه زنگ زد ب گوشیه خودم در حالیکه من شمارم دست هرکی نیست دوستای دانشگاه و فامیلای خیلی نزدیک

شماره مادرم و گرفت ک چون مامانم خونه نبود من جواب دادم تحصیلات و سنم و پرسیدن و قطع کردن

و دیگه زنگ نزدن 

ینی کی میتونست باشه؟گفتم کی هستین نگفتن اصلا و گفتن برای امرِخیره«طرف اسم و فامیلیم میدونست»

ممکنه از فامیلای نزدیک دوس‌پ..رم باشن برای اینکه منو امتحان کنن؟😐خیلی مشکوکه قضیه

همش میترسم از طرف مامان دوس پسرم باشه و منو امتحان کنن

تو ناخن کاریم ادعا دارم🥰👌🏻#nail artist 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الهیییی چ ساده ای دختر 😂❤

اره خیلی😭کاش فقط قضیه امتحان کردنم نباشه

اصلا چرا خودم جواب دادم

بخدا ب من نگفتن امر خیره

وقتی جواب دادم گفتتتتت

بمن گفتن با مامانت کار دارم منم گفتم کی هستی نگف اصلا گف با مامانت کار دارم😭

اره خیلی😭کاش فقط قضیه امتحان کردنم نباشهاصلا چرا خودم جواب دادمبخدا ب من نگفتن امر خیرهوقتی جواب دا ...

اشکال نداره امیدوارم ک خاستگار سنتی دیگ ای باشه

به تو چه کس چه کند هرچه کند کس به تو چه    نه تو در گور من می زده می خوابانند   نه مرا گور تو گور پدرت پس به تو چه   
امتحان کردن چیهینی با خاستگاری امتحانت کنن👀

اره مثلا بگن ببینیم جوابش چیه 

ولی اون طرف وقتی گف قضیه امر خیر منه احمق هم تحصلات و سنم و گفتم😐😭خیلی ناراحتم کاش جوابشو نمیدادم 

یا علییی به چیا فکر میکنیا‌ آخه مامان دوست پسرت میاد این بچه بازیا رو دربیاره که تو رو امتحان کنه یکم عاقلانه فکر کن اونی که زنگ زده غریبه بوده

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
اره مثلا بگن ببینیم جوابش چیه ولی اون طرف وقتی گف قضیه امر خیر منه احمق هم تحصلات و سنم و گفتم😐😭خی ...

اصلا خودت پیش دستی کن به خنده و مسخره بگو یکی زنگ زده منم گذاشتمش سر کار اطلاعات دادم.که بگه خودت اعتراف کردی.

میگن کارت بچگونه بود😭اصلا نفهمیدم طرف کیه😭اسمش چیه شماره منو از کجا پیدا کرده

اصلا هم کارت بچگونه نبوده

درست رفتار کردی

خودتو اذیت نکن الکی

اگه طرف مشتاق باشه زنگ میزنه به مامهنت

چی شده حالا اصلا گیرم امتحانم بوده بهش بگو توقع نداری که پشت گوشی بگم دوس پسر دارم

کاش وقتی گفتن امرِخیر من میگفتم قصدشو ندارم و خداحافظی میکردم🥲مثل اسکلا سن و تحصیلاتمم گفتم یجوری ک فک کنن رضایت دارم🥲😭اصلا معلوم نیس کی بود مشکوک بود اسمشم نگفت و شماره منو نمیدونم از کجا پیدا کرده بود اسم منم میدونس