2777
2789

سلام دوستان ممنون میشم راهنماییمون کنید

امروز صبح عمه مامان من فوت شدن و همه تا الان درگیر مراسمات بودیم

دیشب قبل از این اتفاقات زنداییم مارو برای تولد پسر داییم دعوت کرد یه تولد زنونه حالت عصرونه حالا امروز که عمه مادرم فوت شده زنگ زدن میگن ما برنامه ریزی کردیم باید بیاید نمیتونیم تولد و عقب بندازیم چون زنداییم فامیل های خودشون و دعوت کرده و میگه من نمیتونم کنسل کنم خاله ها و مامان من گفتن ما نمیایم عممون فوت شده و بخاطر پدرمونم که شده نمیایم چون ممکنه ناراحت بشه حالا زندایی من ناراحت شده و واقعا نمیدونم میخواد چه رفتاری نشون بده حالا بنظرتون باید بریم یا نه 

خانواده مادرم خیلی با عمشون صمیمی نبودن ولی دوسش داشتن و بسیار بخاطر مرگش ناراحتن

درضمن چند وقت پیش که عمه زنداییم فوت شده بود ایشون ۴۰ روز خودش هیچ مهمونی حتی مهمونی های ساده شام رو هم نیومد 

ممنون میشم نظراتتون و بگید که باید چیکار کنیم یا چی بگیم و چه برخوردی داشته باشیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درستش اینه که نرید ،عمه ی شوعر ایشونم میشه دیگه ، حالا برنامه ریزی کرده برا تولد عب نداره همون مهو‌نای خودش بیاد ساده بگیره بزن برقص نکنن ، مگه شوهر خودش ناراحت نمیشه؟ 

حرمت امام زاده به متولیشه یعنی چی که من تدارک دیدم اصلا چطور روش میشه ناراحت بشه 

بالاخره مادرتون عزیز از دست داده 

باور کن من همجین ادمایی رو هیچ درک نمیکنم عمه شوهر خودشم میشه ایسون حتی حرمت شوهر خودشم نداره

درستش اینه که نرید ،عمه ی شوعر ایشونم میشه دیگه ، حالا برنامه ریزی کرده برا تولد عب نداره همون مهو‌ن ...

اخه اصلا برنامه ریزی نبود یهویی دیشب تصمیم گرفت تولد بگیره حتی کیکم امشب میخواستن سفارش بدن

حرمت امام زاده به متولیشه یعنی چی که من تدارک دیدم اصلا چطور روش میشه ناراحت بشه بالاخره مادرتون عزی ...

نمیدونم چجوری داییم و پر کرده که حتی اونم زنگ زد اصرار کرد و گفت حالا بزن و برقص نمیگیریم