دخترماهمممم مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 329 عنوان خانوما بع نظرتون دلیل 86 بازدید | 15 پست دلیل مامانی بودن پسرا چبهخدا نکنه ب مادرشون حرف بزنیاجازه انتقاد هم نمبدن !!! جلو مادرشون باید سر خم کنی!!! اخر بهت میگن وسواسی و حساس خودشون میشن عالی خودشون و ننه شون 1403/05/21 | 22:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dinaye_maman عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 17687 بچه ننه و بی انصاف بودن مردای ایرانی شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش...شیخ بهایی
۰۰۰فروغ_فرخزاد۰۰۰ عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 5534 دلیلش پسر دوست بودن اغلب مادرای ایرانیه. سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
دخترماهمممم مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 329 چون مادرش بزرگش کرده زحمتشو کشیده بایدم این طور باشه اگه قراره مادری باشه بمونه ور دل ننه کفتارشننه ای ک فتنه میندازهاگه واقعا بچش براش مهم بود زندگیشو خراب نمیکرد
خسته_از_جماعت عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 2299 احمق بودن خود مادر که بچشو بی عرضه بزرگ میکنه و همه کاراشو خودش انجام میده و همیشه تعریف و تمجید الکی حتی وقتی کار بدی انجام بده آهای تویی که امضامو داری میخونی امیدوارم هر جای دنیا که هستی خدا برات بهترینا رو بسازه 🤍
دخترماهمممم مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 329 دلیلش پسر دوست بودن اغلب مادرای ایرانیه. اینم هستاز پسرا پرنسس ساختنمیبینی ک تو نی نی سایتن🤣
اسب_سیاه عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 5208 خب بستگی داره چه انتقادی کردی و چه حرفی زدی؟دوست پسر؟به نظرم دختر و پسر نداره کسی بخواد چرت و پرت در مورد پدر مادرتون بگه باید بزنید تو دهنش
دخترماهمممم مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 329 خب بستگی داره چه انتقادی کردی و چه حرفی زدی؟دوست پسر؟به نظرم دختر و پسر نداره کسی بخواد چرت و پرت در ... من حرف نزدم عزیزماون ب من تیکع میندازه همش عملی در حالی ک خدا شاهده من ی عمل ندارم میگه زشتی طرف سابق من هم دعوا میکرد ک مادرم منظور نداره تو وسواسی
علی۵۴۲ عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 703 اگه قراره مادری باشه بمونه ور دل ننه کفتارشننه ای ک فتنه میندازهاگه واقعا بچش براش مهم بود زندگیشو خ ... باید به خودش بگی، مادرش بی دلیل فتنه میندازه؟؟؟ حتما مشکل داره پس
دخترماهمممم مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 329 باید به خودش بگی، مادرش بی دلیل فتنه میندازه؟؟؟ حتما مشکل داره پس من حرف نزدم اون ب من تیکع میندازه همش عملی در حالی ک خدا شاهده من ی عمل ندارم میگه زشتی طرف سابق من هم دعوا میکرد ک مادرم منظور نداره تو وسواسی
علی۵۴۲ عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 703 من حرف نزدم اون ب من تیکع میندازه همش عملی در حالی ک خدا شاهده من ی عمل ندارم میگه زشتی طرف سابق من ... چی بگم والااا معلومه خوشش از شما نمیاد پس🫤
دخترماهمممم مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 329 چی بگم والااا معلومه خوشش از شما نمیاد پس🫤 دقیقا انگار پدر گاوشو کشتم
دخترماهمممم مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 329 احمق بودن خود مادر که بچشو بی عرضه بزرگ میکنه و همه کاراشو خودش انجام میده و همیشه تعریف و تمجید الک ... دقیقا عزیزم افرین ی مشت دیوانن