2777
2789

مادربزرگ من(پدری) از وقتی پدربزرگم فوت کرده پیش ما بود ۶ ۷ سالی اینجا بود سرحال بود و از پس کاراش برمیومد این آخریا چون دیگه زمین گیر شده بود و نمیتونست از پس کاراش بر بیاد براش پرستار گرفتیم یه چند روز ک گذشت عمه و عمو هام گفتن نه پرستار نمیشه و فلان مگه ما مردیم پرستار بگیریم براش 

بعد دوسال رفت خونه ی یکی دیگه از عموهام 

عمه هام اصلا ازش مراقبت نمیکنن و تحویلش نمیگیرن میگن ک نمیتونیم خودمون مشکل داریم .

مادربزرگم اصلا زن نامرتب و کثیفی نیست 

الان عموهام گفتن ک هر ده روز باید خونه ی یکی از پسرا باشه و دخترا نمیتونن از مادرمون مراقبت کنن 

مایی ک پدر و مادر و داداشم سرکارن اینا راضی به پرستار هم نمیشن باید چیکار کنیم اخه 

حالا امشب میخوان بیارنش خونمون

منم اصلا نمیتونم تکونش بدم خیلی سنگینه نمیتونم مرتب عوضش کنم پوشک نیازه اصلا بلد نیستم و دلشو ندارم راستشو بخوایین

چرا درک نمیکنن اخه

پدرت این ده‌روز که پذیرای مادرشه پرستار بگیره تو نوبت خودش!

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما نباید انجام بدیداگر مادرتون راضین مادروگرنه پرستارخیلی سختهخدا شفاشون بده

خب وقتی کسی خونه نباشه من دلم نمیاد تو اون وضع ببینمش ک 

مامانم سرکار میره 

خیلی ممنونم

خیلی بدخلقی میکنه با پرستار

پس مشکل از مادربزرگته نه قبول نکردن عمه و عمو

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

اصلا راضی نمیشن خودشم زیاد با پرستار کنار نمیاد

اونا راضی نشن خونه اونا ک نیست خونه شماست

شماهم میگید من توان جاب جایی ندارم

ب مادربزرگتونم با احترام بگید که نمیتونید

من درک میکنم ک سخته کسیکه همیشه کارخودشو خودش انجام میده و حالا یکی دیگه باید تروخشکش کنه سختشه معذبه اما بهش توضیح بدید ک توان بلند کردنشو ندارید

از دادن کتابم «که زیر جملاتش خط کشیدم» به دیگری خجالت میکشم؛ گویی که زخم هایم را به دیگری داده باشم. 
اونا راضی نشن خونه اونا ک نیست خونه شماستشماهم میگید من توان جاب جایی ندارمب مادربزرگتونم با احترام ...

بله درسته  حالا امشب باز حرف می‌زنیم باهاش وسعی میکنیم راضیش کنیم 

خودش بنده خدا از این وضع ناراحته 

ولی اصلا در این موارد راه نمیاد باهامون

هر دو طرف مشکل دارن متاسفانه کوتاه هم نمیان

من متوجه نمیشم این بهانه‌ها برای چیه؟! 

چرا بایداونا بدونن شما تو خونه پرستار دارید برای رسیدگی به مادرشون! 

حتی اگه خبر هم داشته باشن بازم به بقیه مربوط نیست شما پرستار میگیرید یا نه! 

مشکل اینجاست که پدر و مادرت اجازه میدن بقیه براشون تصمیم بگیرن 

سالمند تو شرایط مادربزرگ شما دقیقا مثل بچه‌ست که بعضی از والدین تصمیم میگیرن پرستار کودک بگیرن! 

بله درسته حالا امشب باز حرف می‌زنیم باهاش وسعی میکنیم راضیش کنیم خودش بنده خدا از این وضع ناراحته و ...

کم کم درست میشه اوایل یکم سخت میگیرن کم کم عادت میکنن امیدوارم 💕✨

از دادن کتابم «که زیر جملاتش خط کشیدم» به دیگری خجالت میکشم؛ گویی که زخم هایم را به دیگری داده باشم. 
من متوجه نمیشم این بهانه‌ها برای چیه؟! چرا بایداونا بدونن شما تو خونه پرستار دارید برای رسیدگی به ما ...

خب مگه میشه پرستار و مخفی کرد اخه 

بالاخره رفت و آمد و تماس هست دیگه متوجه میشن 

پدر و مادر من اینقدر سرگرم کار و مشکلات خودشون هستن اصلا حوصله ی بحث و دعوا باهاشون رو ندارن و سعی میکنن در این موارد کوتاه بیان ک کش پیدا نکنه 

ولی الان دیگه تصمیمشونو گرفتن حتی اگه مخالف هم باشن براش پرستار میگیرن