2777
2789
عنوان

پسر یکسالم از من و باباش دوتا ادم عصبی ساخته بخاطر...

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 52 پست

اصلا حرف درستی نیست که میگن بچه رو بغلی کردن

من بچه هام تا یه سالگی فقط گریه میکردن و بغل بودن 

ولی بعدش بهتر شدن و اتفاقا اصلا بچه های وابسته ای نیستن

والا بچه یه ساله محبت میخاد دریغ نکنید که مثلا بغلی و لوس میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر جاری من یکسالش بود خیلی جیغ میزد و بغلی بود . همین وان رو میذاشت ولیی میگفت من نمیتونم بیام . دیوار وان کوتاه بود بچه خودش میرفت تو وان . مادرش کنار می ایستاد. بچه کلا یادش میرفت بغل میخواسته

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
منم باعات همدردم گاهی از خودم متنفر میسم که انقد با دختر یک و نیم ساله ام بد رفتار میکنم. اخه مقصره ...

اااخه بچه رو خودت تربيت كردي عزيزم چرا خودش مقصره اين چه حرفيه!!!!!!!!!!اون طفلكي چه گناهي داره ريشه يابي كن عزيز من! طفل معصوم چه گناهي كرده

پسرمن ۷سالشه خیلی پرحرفه😣😣😣😣

قشنگ‌میتونه یه مجلس رو بچرخونه مثل این اقایون قدیمی درمورد همه جی کنفرانس میده

توی حرفاش هزار بار میگه بابا یا مامان 

امشب دلم میخواست گریه کنم قشنگ دوساعت تمام یه ریز صحبت کرد😥😥😥😥

چرا سه ماه دیگه؟اره خب فقط مارو میبینه ، میریم شهرستان اینطور نیست اصلااااا

ببین اگه گفتم سه ماه دیگه چون بچه تا ۱۴ ماهگی هنوز وابستس ولی دیگه کم کم هرچی بزرگ میشه راه که میره واسه خودش مستقل میشه .راه افتاده کوچولو؟

در دنیا از سه آهنگ می هراسم ..صدای کودکی از بی مادری؛صدای عاشقی از جدایی؛صدای مجرمی از بی گناهی😔

پسر منم خیلی پر حرفه . وقتی خونه است میشینیم با هم حرف میزنیم از زمین و زمان. قشنگ حرفاشو میزنه سبک میشه. خیلی خیلی تحمل میخواد ولی من میبرم تو قالب بازی. دوست داره جدی حرف بزنه میگم باهام عین بابا حرف بزن. بچه ها با رفتارهاشون نیازشون رو نشون میدن. اگر موقع جیغ یه گوشه میایسته یعنی یه چیزی ازارش داده. اگر تمایلش سمت شماست یعنی نیاز داره بهتون. من وقتی پسرم کوچیک بود تا جیغ میزد مینشستم زمین میشوندمش رو پام سرشو میگرفتم تو سینه ام گاهی حتی یکی دوتا مشت میزد بهم بعد یهو سفت بغلم میکرد و اروم میشد 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
پسر منم خیلی پر حرفه . وقتی خونه است میشینیم با هم حرف میزنیم از زمین و زمان. قشنگ حرفاشو میزنه سبک ...

پسرمنم میگه همونجوری که با بابا صحبت میکنی بامن صحبت کن

با پسرم فارسی حرف میزنم با همسرم لری

میگه باید با منم لری حرف بزنی.😁😁😁😁

بزور برام قصه میگه😄😄😄😄

پسر منم خیلی پر حرفه . وقتی خونه است میشینیم با هم حرف میزنیم از زمین و زمان. قشنگ حرفاشو میزنه سبک ...

اخیشششش اروم شدم واقعا متاسفانه خیلی صبرم کم شده خودمم همش میخوام فرار کنم از دستش.پس توام این روزا رو گذروندی الان پسرت چند سالشه؟