2777
2789

گریه و زاری و بغلی بودنش دیگه واقعا درموندم تو شهر غریب همش باید در اختیارش باشیم از طرفیم دلمون براش کبابه نمیدونیم باید چیکارش کنیم. فقط داد میزنیم سرش بمیرم الهی اختلالات    

عزیزم داد نزن اون فقط یکسالشه حتما همیشه با خودتون تنها بوده بخاطر همین فقط به شما عادت داره درست میشه ۳ماهه دیگه.

در دنیا از سه آهنگ می هراسم ..صدای کودکی از بی مادری؛صدای عاشقی از جدایی؛صدای مجرمی از بی گناهی😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی عزیزم باهاش بازی های هیجانی کنید یه کاری کنین برنده شه و جایزه بگیره، براش کتاب موزیکال و تصویر عمودی بگیرید حال و هواشو عوض کنید چون عادت کرده و راه دیگه ای بلد نیست اینجوریه

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋

امروز رفتم مهد دخترم 

برای اینکه خوشحالش کنم به یکی از مربیاش گفتم خاله میدونی فلانی (دخملم )خیلی دختر خوبیه و ....

برگشت گفت تو منو زدی

من دهنم وامونده بود از کجا اورده 

من اونقدر ضایع شدم که نگو 

اصلا من بچه رو نمیزنم 

فقط گفتم من کی تو رو زدم 

خاله مهدش یه طوری نگاه کرد خجالت کشیدم 

عزیزم داد نزن اون فقط یکسالشه حتما همیشه با خودتون تنها بوده بخاطر همین فقط به شما عادت داره درست می ...

چرا سه ماه دیگه؟اره خب فقط مارو میبینه ، میریم شهرستان اینطور نیست اصلااااا

بجه همین سن همینه دیگه منم پسرم 16 ماهشه یک سرخ آویزون من و باباشه اما چه میشه کرد!باهاش بازی کنین ببرینش پارک توپ بازی ماشین بازی،یه وقتایی بده شوهرت ببره بگردونش تو خونه رو جمع و جور کن براش سه چرخه بگیر ،خلاصه سعی کن لحظاتتونو در کنار هم شاد کنید نه فقط داد و بیداد و عصبانیت

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم که یک زندگی زیبا بسازیم نه دو زندگی معمولی را خراب کنیم!

این که اختلال نیس 😟

جدیدان میگن هرچقدر میخواد بغل کنید و ناز کنید بچه ها رو ، کسای که توی کودکی بیشتر بغل میشن توی بزرگی حس همدردی و درک بهتری دارن به بقیه چون این نیاز خودشون سیر شده . فک کنم دکتر هلاکویی هم راجب این صحبت کرده بود. 

بچه یه ساله گناه داره

خودتون همش داد میزنید سرش اونم عصبی شده شاید

به شما وابسته نباشه تو یه سالگی به کی وابسته باشه

والا منم تو شهر غریبم دست تنها دوقلو هردو پسر دارم دوسالشونه

اینقدم شیطونن

هرچی بیشتر داد بزنید و دعواش کنید بدتره