2777
2789
عنوان

آزمون استخدامی آموزگاری آذرماه

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته چند ماه زندگیم رو گذاشتم براش قبول نشدمیه کسی رو میخواد که بیکار باشه

دقیقا منم به عقب برگردم اصلا خودم رو به فنا نمی‌دادم به خاطر یه کنکور فرهنگیان مزخرف هزار تا مریضی گرفتم لعنت بهشون از معلمی هم متنفر شدم الان

دانشجوی دانشگاه ازاد ترم اخر رشته اموزگار ابتدایی ام میخام سفت و سخت بخوانم قبول بشم.

من کارشناسی ارشد علوم پایه دارم، متاهلم و یه دختر کلاس چهارمی دارم، خودمم معلم غیرانتفاعی ایتدایی هستم. سال قبل در حد چند ساعت خواندم، ۴۰ نمره کمتر از اخرین قبولی بودم می خوام امسال بخونم.

من کارشناسی ارشد علوم پایه دارم، متاهلم و یه دختر کلاس چهارمی دارم، خودمم معلم غیرانتفاعی ایتدایی هس ...

هرکسی میخاد باهم بخوانیم بیاد یه گروه بزنیم باهم بخوانیم ای دی گذاشتم پیام بدهید گروه بزنیم.تو ایتا.هرکسی هروقت پیام را دید بیاد تو پی وی لینک بدهم

خیلی سخته چند ماه زندگیم رو گذاشتم براش قبول نشدمیه کسی رو میخواد که بیکار باشه

ولی اون طورام نبود راحت بود نسبتا من یه ماه خوندم روزی ۳ ساعت اینا با ۴ ۵ نمره اختلاف افتادم

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

من امسال فقط دو نمره کم داشتم دوباره قصد دارم بخونم ولی هنوز سفت و سخت استارت نزدم یه روز خوب میخونم یه هفته هیچی 

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!
دقیقا منم به عقب برگردم اصلا خودم رو به فنا نمی‌دادم به خاطر یه کنکور فرهنگیان مزخرف هزار تا مریضی گ ...

اگر عاشق هدف ات باشی پا پس نمیکشی بازهم بخوان...مطمین باش به هدفت می رسی...