بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دارن زندانی که نیستند حتی زندانیان هم میتونن زنگ بزنن
مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم. عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
بله زندانیان هم تو زندان حق زنگ زدن دارن اینکه سرباز آموزشی هست هر روز میتونن زنگ بزنن اگه کیوسک ها کار کنند و کارت تلفن پیدا شه
مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم. عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
اون دوره سربازیه با دوره آموزشی فرق میکنه آقا کوچولو نمیدونم چه اصراری داری سربازی رو ربط به زندان ب ...
در وارونگی دنیا همین بس که یه خانم داره راجب سربازی و قوانینش به به یه آقا توضیح میده مثل این میمونه یه کاربر آقا به یه خانم توضیح بده نحوه زایمان کردن رو😐