2777
2789

ای خدا یادش بخیر دوست پسر منم رفته بود آموزشی اونجا انقد گریه میکردم نگران نباش عزیزم اونجا محدودیت تلفن دارن و ی صف طولانی زنگ میزنم بهت خیالت راحت 

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو آموزشی که اجازه زنگ زدن و رفت و آومد ندارن

دارن زندانی که نیستند حتی زندانیان هم میتونن زنگ بزنن

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
تو دوره آموزشــــــــــــــــــــی!!!!!

بله زندانیان هم تو زندان حق زنگ زدن دارن اینکه سرباز آموزشی هست هر روز میتونن زنگ بزنن اگه کیوسک ها کار کنند و کارت تلفن پیدا شه

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
بله زندانیان هم تو زندان حق زنگ زدن دارن اینکه سرباز آموزشی هست هر روز میتونن زنگ بزنن اگه کیوسک ها ...

اون دوره سربازیه 

با دوره آموزشی فرق میکنه آقا کوچولو 

نمیدونم چه اصراری داری سربازی رو ربط به زندان بدی؟! 

برو یکم ریاضیاتت رو برای سال تحصیلی آینده مرور کن پسرم

دوستتون دارم 💕

اون دوره سربازیه با دوره آموزشی فرق میکنه آقا کوچولو نمیدونم چه اصراری داری سربازی رو ربط به زندان ب ...

در وارونگی دنیا همین بس که یه خانم داره راجب سربازی و قوانینش به به یه آقا توضیح میده مثل این میمونه یه کاربر آقا به یه خانم توضیح بده نحوه زایمان کردن رو😐

اون دوره سربازیه با دوره آموزشی فرق میکنه آقا کوچولو نمیدونم چه اصراری داری سربازی رو ربط به زندان ب ...

نامزد من سربازی نیست رفته اموزشی که اموزشیش 2 ماهه بعدش میاد

بله ایشون درست میگه سربازی فرق داره با اموزشی مال من گفت فقط 2 ماهه نه یک سال

ای خدا یادش بخیر دوست پسر منم رفته بود آموزشی اونجا انقد گریه میکردم نگران نباش عزیزم اونجا محدودیت ...

توروخدا وای اگه تجربه یا اطلاعات دارید بگید من نامزدم گفت فقط 2 ماهه اموزشیش الان 21 روزه گذشته ولی زنگ نزده