2777
2789
عشقم رنده کن عالی میشه،یا میترسی بسوزه پودرسیر جایگزینش کن

اگه بخوام با پودر سوخاری درست کنم رنده میکنم

ولی همون خلال رو بیشتر از همه پسندیدم چون کنار غذا میخوریمشون، مثلا یه بوته سیر پوست میکنم برای دونفرمون، کنارشم ترشی سیر میزارم🤤

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عزیزم، توی سبزی پلو شوید و گشنیز و سیر میریزم، با تمبر هندی😁نمیدونم اصلش چطور درست میشه ولی من ...

شمال رفتیم یه سس مخصوص بود گرفتیم  برای ماهی

یه چیز دیگه ام بود اسمش یادم نیست گرفتیم برای طعم دادن به ماهی بود

ولی باید بیشار تو مواد بمونه تو مسافرت کم موند

یه بارم که کبابی کردیم

باید خونه درست کنم حسابی بمونه تو مواد ببینم چی میشه

چرا عزیزم، توی سبزی پلو شوید و گشنیز و سیر میریزم، با تمبر هندی😁نمیدونم اصلش چطور درست میشه ولی من ...

سبزی هارو با سیر موقع دم گذاشتن میریزید روی برنج دم بکشه ؟

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

من خودم همیشه ماهی رو میزارم تو مواد بعد اخر سری روشو زعفرون میمالم ی مقدارم کره میمالم روش

سینی فر رو چرب میکنم سیب زمینی و پیاز ورقه ای میچینم بعدم تیکه های ماهی رو میذارم روش و میذارم تو‌فر کامل بپزه وقتیم نزیک بود طلایی شه چنتا گوجه گیلاسی و قارچم میذارم کنارش

اگه بخوام با پودر سوخاری درست کنم رنده میکنمولی همون خلال رو بیشتر از همه پسندیدم چون کنار غذا میخور ...

وااایییی🤤🤤🤤🤤🤤نوش جونت

لطفااا همگی امضا کنن سایت این پایین قرار میدم👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                           https://www.karzar.net/136819
مرسی عشقم حتما این مدلی امتحان میکنمتو اینستا دیدم با گوجه میخورن😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

آری یه وسیه ای هست اسم دقیقش رو نمیدونم 

پلاسکوها دارن همون مغازههای پلاستیک و خرت و پرت فروشی 

ماهی طعم دار رو بزار داخلش  ببندش

روی گاز کبابش کن

گوجه رو من شنیدم بعضیا تو آبدوغ خیار میریزن و فلفل دلمه راسته؟ با شوخیه این حرف؟ 

شمال رفتیم یه سس مخصوص بود گرفتیم برای ماهییه چیز دیگه ام بود اسمش یادم نیست گرفتیم برای طعم دادن ب ...

اگه یادت اومد سس چی بود بگو😁

من ماهی شمال زیاد نخوردم ولی ماهی های جنوب خیلی دوس دارم، کلا ماهی غذای مورد علاقمه😍😍🤤🤤

برا کبابی ماهی شیر خیلی خوبه، جوجه ای خرد کنی توی سیر و ادویه بخوابونی و کباب کنی🤤

خوبه من همین امروز ماهی خوردم وگرنه چشمای خودم ابی میشد😂😂😂

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
اخرای کار میریزم، یا کنار تابه میزارم و سرخ شد درشون میارم ولی یبار امتحان کن خیلی خوشمزه میشه

حتما امتحان میکنم

شنیده بودم سیر داغ داخل سوپ شیر هم خوشمزه میشه

امتحان کردم خوشم اومد

حتی پیاز و هویج و مرغ هم تفت بخوره بریزی تو سوپ خوشمزه میشه

اگه یادت اومد سس چی بود بگو😁من ماهی شمال زیاد نخوردم ولی ماهی های جنوب خیلی دوس دارم، کلا ماهی غذای ...

ماهی فقط قزل و ماهی سالمون میخوریم

والا یادم نیست اسمش

یه سری از سس هاشون که ترشه

ما درسته میزاریم البته بدون سر و دم کبابی میکنیم

اگه یادت اومد سس چی بود بگو😁من ماهی شمال زیاد نخوردم ولی ماهی های جنوب خیلی دوس دارم، کلا ماهی غذای ...

خیلی خوشمزه ست، جوری که بدون خوابوندن تو مواد هم خوشمزه ست، خیلی لطیفه

سبزی هارو با سیر موقع دم گذاشتن میریزید روی برنج دم بکشه ؟

بله عزیزم موقع دم کردن با برنج قاطی میکنم

برای سبزی پلو با میگو توی تابه پیاز نگینی میکنم و سیر و کمی زردچوبه و فلفل سیاه میریزم و تمبر هندی، بعد لای برنج میریزم و شوید و گشنیز هم میزنم، خوشمزه میشه، اگه تمبر هندی نداشته باشم ابغوره میزنم