2777
2789
عنوان

اورژانس اجتماعی و کودک آزاری

598 بازدید | 19 پست

سلام کسی خبر داره تشکیل پرونده تهش چیه؟ اعتمادی بهشون هست؟ من دارم میمیرم 😭تو فکر خودکشی ام خسته شدم دیگ هیچ راهی به ذهنم نمیرسه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۷ سالمه 

خانوادم 

پدر و مادرم جفتشون مشکل روحی دارن😭جدا شدن با پدرم زندگی میکنم اما زنش اذیتم میکنه سابقه خودکشی و کما ام دارم اوضاع روحی خرابی ام دارم سالها مشاوره میرفتم میشاورم گفت زنگ بزن شکایت کودک آزادی کن ولی من میترسم گفت پدرت مریضه و صلاحیت نداره مادرم همین طور من میترسم وِلم کنن برن اینا بیشتر اذیتم کنن😭

توروخدا شما راهنماییم کنین من دیگه نمیتونم 

دیگه ذهنم به هیچی نمیرسه وقتی فک میکنم هیچ وقت قرار نی نجات پیدا کنم از دستشون هیچ راهی جز مرگ به ذهنم نمیرسه😭

مشگلت چیه عزیزم؟

من خودم شدید مشکل روانی دارم

نامادریم با روانم بازی میکنه 

از‌نقطه ضعفام استفاده میکنه 

هرچی دلش میخواد میگه 

زور میگه کنترل گری میکنه‌من خسته شدم از دستش😭از‌بچگی منو خیلی اذیت کرد توی همه ی این مدت بابام فقط نگاه‌میکنه هیچ کس هیچی بهش نمیگه چون هرکی به فکر خودشه هعی به من میگن تحمل کن من نمیتونم 

چند دفعه منو عصبی کرد و تحریک به خودکشی کرد که آخرین بار جواب‌داد

از‌پدرمم تعهد گرفته اگر چیزیش شد گردن اون نیست داره یه‌کاری میکنه من از پا دربیام دکتر به من گفت اصن استرس و مشکلات اعصاب‌واسم‌خوب نیست و به سرطان خطم میشه 

من دیونه شدم😭

مامانم از بچگی ولم کرده رفته ۱ ماه با التماس رفتم پیشش متو انداخت از خونش بیرون ساعت ۲ نصف شب با پای شکسته 

حرفایی بهم‌زد که از‌شدت فشار عصبی اینقدر خودمو کوبیدم زمین پام شکست من دیگه تحمل فشار ندارم

الان این گوشی دستت هست چرا باهمین گوشی نمیتونی تماس بگیری با اورژانس اجتماعی ۱۲۳ ؟؟؟

چونکه همش کنارمن و اگر بفهمن همین‌گوشیو ازم میگیرن 😭 

هزینه شارژش ام ندارم و میترسم زنگ بزنم میترسم بدتر شه میترسم بفهمن بیچارم کنن

درکت میکنم واقعا ممکنه بدتر شه چه شرایط سختی آخه 😔💔

من دیگه نمیدونم باید چیکار کنم به خدا😭😭از خدای خودم شاکیم که چرا من‌مرگ مغزی شدم و باز‌به هوش اومدم چرا‌میخواد من عذاب بکشم من چه گناهی کردم ک از وقتی خودمو شناختم اینطوری باید بمیرم و زنده شم هیچ کسو ندارم

یعنی هیچوقت خونه تنها نمیشی؟یا نمیری بیرون؟

اجازه بیرون ندارم‌ زیاد ماهی یه بار اونم بع زور😭

فعلا ام تنها نمیشم وقتی ام تنها میشم ترس تو وجودم نمیزاره زنگ بزنم