2777
2789

ی پسر ک ی ۱۵ساله معتاده حالا باجزئیات نمیگم ک چیشده وو اینا..۴۱سالشه.

بعددندون ک تو دهنش نداره حتی دندونا جلوشم خرابه ...

خ لاغره اما الان فککنم قرصای چاقی گرفته میخوره...

بعد من نمیتونم فراموشش کنم همینجور بمن بی احترامی میکنه بدبینه فک میکنه هرچی تودش میگه درسته 

نمونه حرفاشو ببینید دقیقا همینه کپیش کردم

:ریدم تو حلق تو با ادبت<<<

دوسش ندارم اصن گاهی حالم ازش بهم میخوره ...خیلی بیشعوره ب همه کسو کار من توهین میکنه خودشونم ۵نفرن تو خونه موندن نمیتونن ازدواج کنن

ناحق حرف میزنه تهمتای خیلی ناحقی به همه کسم میزنه تودمو تحقیر میکنه درصورتی ک ما خانواده خوبی هستیم و تو شهر خودشون بهترین خاستگارو داشتم من چیکار کنم چجوری اون اشغالو از ذهنم بندازم بیرون

هر کار میکنم ی مدت خوبم باز وسوسه میشم پیامش بدم جون مادراتون کمکم کنید من چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار زمان بگذره خودت میگی عاشق چه خری شده بودم

دقیقا دارم ب خودم اینو میگم این چند روز جوری ک بیردن دیدمش دور زد اومد سمتم من سریع رفتم اون طرف خیابون درصورتی ک میتونستم بمونم همونجا و باهاش حرف بزنم قبلا اصلا اینجوری نبودم دلم لک میزد ببینمش الان جوری بودم ک خودشم تعجب کرده بود از میاماش منوجه شدم دیگه مث ی اشغال انداختمش دور

دقیقا دارم ب خودم اینو میگم این چند روز جوری ک بیردن دیدمش دور زد اومد سمتم من سریع رفتم اون طرف خیا ...

ببینی هر چی بیشتر این کارو بکنی اون بیشتر میخادت پس هر چقدر میتونی دوری کن 

ببینی هر چی بیشتر این کارو بکنی اون بیشتر میخادت پس هر چقدر میتونی دوری کن

الهی خدا هم ب شما هم به بقیه ک راهنمایم کردن خیر بده انشاالله هرچی از خدا میخاین بهتون بده اینقدر ارومم این چند روز بخدا سر نمازام دعا میکنم ک خوشتون باشه همتون انشاالله همچنین شما

شما نبودی که دنیال یه اقایی تو کمپ میگشتین؟

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶