2777
2789
عنوان

بدترین سوتی که تو جمع دادید🧐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 48 پست

همه ی خواهرشوهرام برادرشوهرم خانومش خونمون بودم صبح اللطلوع پاشدم صبحانه حاصرکنم بافیس وافاده همینطوری داشتم کارمیکردم خداهرشوهرم باخنده پیش همه گفت وای لباستوبرعکس پوشیدی

یعنی صایع شدما

پیرهنموبرعکس پوشیده بودم🤣🤣

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو کلاس خواستم بگم بچه ها چی چسب داره خواستم کاغذ بچسبونم به دیوارداد زدم دخترا کی چَبس داره 😟

چَبس!

فقط واکنشه خودت تو اون لحظه جالب بوده😂😂

•خانُمِ آقایِــ A)🍭👩🏻‍❤️‍👨🏻☘️

شوهر خواهرم دانشگاهش تموم شده بود

بعد استخدامش کرده بودن

منم رفتم تبریک بگم مثلا

میخواستم بگم خداروشکر نتیجه تلاشتو گرفتی

گفتم خداروشکر تلاش نتیجتو گرفتی🤦‍♀️🤣🤣

بالاخره به آرزوش رسیده حالتو گرفته تو‌جمع 😂😂

نه خداییش بااون خیلی اوکیممنظوری نداشت فقط خندش بگیره دیگه نمیتونه خودشونگه داره🤣

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
هیچی تو کلاس یکی اسممو صدا زد برگشتم بعد دیدم با یه دختر دیگست که با من هم اسمه😪😂

من اینو تجربه کردم😂😂

واکنشه اونا چی بود؟ نخندیدن؟😂

وای اینم بگم..  عمم ی خواستگار براش امده بود هیلی هم خوب بود یه روز اتفاقی تو تاکسی سوار میشه کنارش میشینه. پسر خیلی خوشحال احوال پرسی کرد عمم سرماخورده بود شدید  یهو از ذوق خواست جوابش بده یهو ی بادکنک سبز از دماغش زد بیرون  ... گفت مردم از خجالت. تمام روز گریه میکرد اخرش ردش کرد گفت این دیگه تا اخر عمر یادش میمونه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

مراسم چهلم یکی از فامیلامون بود بعد دیگه مراسم تموم شده بود داشتن صندلی ها رو جمع میکردن یکی رو از پ ...

دلم سوخت😂

واکنشت چی بود؟