2777
2789
عنوان

این همه دکتر تو ایرانه

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 51 پست
ان لاین انتخاب نکردی؟

نیست هر چی میگردم ویزیت انلاین هم بلد نیستم هم قبولش ندارم

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

بابا شب مطب یا شیفتن خییییییلییی محدود میان اینجا 😅😅😅

دهنت نکته ضخیمی بود 😂😂😂

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی بری جستجومیفهمی اونایی که فکرمیکردی دکترن فقط اسمی هستن وخیلیاشون فقط درحدسرماخوردگی میتونن نسخ ...

از همین میترسم

حیف شد پس فقط من و شما بین جامعه پزشکی اینجا غریبه هستیم امیدوارم جامعه پزشکی مارو ببخشه به خاطر این ...

دقیقا حالا از فردا صورت جلسه برامون نکنن بندازنمون بیرون 😂

هرکجا دیدی کسی ادعا کرد پزشک است تگ اش کن همینجا😐متخصص غدد تو تهرانم ب سختی پیدا میشه. ولی انلاین ز ...

چرا اخه🥴الان من کجا برم انلاین ازمایشو نسخه مینویسه یا فقط مشاوره میده

نیست هر چی میگردم ویزیت انلاین هم بلد نیستم هم قبولش ندارم

چطور اینجا کسی بگه فلان دکتر هست میتونی قبول کنی بعد دکتر انلاین رو قبول نداری؟

نظراتشون رو بخون.رتبه رضایت شون رو ببین

دکترن دیگه! من دکترایی ک نیار ب معاینه نباشع رو فقط انلتین‌میگیرم‌خیلی ام خوب اند

اگه نباشه مجبورم ولی خب نمیشناسم بازم دکتر خوب

ببین دنبال دکتر خوب میگردی باید بری شهرای بزرگ اطرافت مطمئن باش اینجوری زودتر و بهتر جواب میگیری،مطمئن نیستم ولی حس میکنم دکترای متخصص تو محیط کوچیک نمیمونن میرن جاهای شلوغتر مطب میزنن کار میکنن

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘