2777
2789
عنوان

پارگی کیسه اب

179 بازدید | 12 پست

من ۱۵ هفته و ۵ روز هستم از دیروز یسری دردای لحظه ای مثل تیر کشیدن شدید خیلی بدجوره  بعد چند دقیقه میش حس کردم ی مایع گرم اومده بیرون الانم باز اومده

روی لباسم لکه زده انکار موچ ماننده   یعنی خودشه؟

اینم بگم مناستراحت مطلقم و جفتم سر راهی کامله چ کنم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پارگی کیسه آب مثل این میمونه که ادرار کردی توی خودت ....برو دکتر احتمالا عفونته ،یه چکاب بده عزیزم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

عزیزم برید بیمارستان تا معاینه تون کنن اگه

کیسه آب پاره شده باشه ممکن برای بچه خطرناک باشه

چون ممکن مدفوعش وبخوره

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞
پارگی کیسه آب مثل این میمونه که ادرار کردی توی خودت ....برو دکتر احتمالا عفونته ،یه چکاب بده عزیزم

قبلا سقط داشتم برام پیش اومده شبیه همون بود خیلی میترسم ی اب گرم یهو ریخت پایین رو لباسم لک زد

عزیزم برید بیمارستان تا معاینه تون کنن اگهکیسه آب پاره شده باشه ممکن برای بچه خطرناک باشهچون ممکن مد ...

جنینم ۱۵ هفته و ۵ روزه😭😭 دکترم ساعت ۵ میاد بیمارستان اینجا اصلا جای مناسبی نیست

جنینم ۱۵ هفته و ۵ روزه😭😭 دکترم ساعت ۵ میاد بیمارستان اینجا اصلا جای مناسبی نیست

ببین عزیزم

من نزدیک زمان زایمانم دقیقا نصف شب ساعت حدودای یک دو بود رفتم دستشویی و کیسه آبم پاره شد

ولی من نوار گذاشتم و رفتم خوابیدم

نمی دونستم ممکن خطرناک باشه گفتم صبح میرم

صبح رفتم بیمارستان و معاینه کردن و گفتن بچه مدفوع کرده کرده و سریع فرستادن سزارین

چون خوردن مدفوع براش خطرناکه.

ببین عزیزممن نزدیک زمان زایمانم دقیقا نصف شب ساعت حدودای یک دو بود رفتم دستشویی و کیسه آبم پاره شدول ...

کیسه ابم پاره شده   بنظرت بچه چیزیش میشه؟؟😭😭😭

کیسه ابم پاره شده بنظرت بچه چیزیش میشه؟؟😭😭😭

چی شد عزیزم رفتی بیمارستان؟

اینجور مواقع نباید تعلل کرد

انشاالله ک بچتم صحیح و سالم به دنیا میاد استرس بخودت نده عزیزم