2777
2789
عنوان

حس میکنم داره بهم خیانت میکنه

260 بازدید | 13 پست

چند هفته پیش نامزدم یکیو فرستاده بود پیویم نمیدونم چرا ولی فک کنم میخاسته امتحانم کنه.از طرز تایپ کردنش فهمیدم خودشه

بعد اونی که پیام داده بود پروفایل و اسم و اینا نداشت حالا امروز داشتم تو گوشیم دنبال یچیزی میگشتم که اتفاقی پیوی اونو دیدم اسمش عوض شده بود اسم ی دختر بود که قبلاً درموردش حرف زدیم و گفت باهاش رابطه نداره 

خیلییی حالم بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقاً چند بارم سر این چیزا دعوامون شدهولی میترسم بهش بگم نمیدونم چرا

البته وقتی مدرکت فقط اسم باشه ممکنه اشتباه کنی یا کولی بازی دربیاره یا فراموشش کن یا صبر کن بیشتر ببینی ازش

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

شت😐😂

والا به خدا ،اخه پ ت ی ا ر ه میبینی طرف زن داره ،چی میخوای این وسط 

تو ردتو بگیر برو ،اون مرد هم اعتماد به نفسش میاد پایین .

چیه هر چی دختر و زن میبینی ،با مرد زن دار ریخته رو هم ،ول کن هم نیستن ،ج. ن ،د ،ه ،ها 

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت
البته وقتی مدرکت فقط اسم باشه ممکنه اشتباه کنی یا کولی بازی دربیاره یا فراموشش کن یا صبر کن بیشتر بب ...

آخه ببین اون دختره یبار باعث شد ازهم جدا شیم و الان دوباره برگشتم 

ولی اون نمیخاد ولش کنه یا سیکشو بزنه 

آخه ببین اون دختره یبار باعث شد ازهم جدا شیم و الان دوباره برگشتم ولی اون نمیخاد ولش کنه یا سیکشو بز ...

من اینجوری متوجه شدم که از موضع ضعف برخورد کردی

میگی می ترسم برم بهش بگم

بنابراین مطمئن نیستی اگه درگیر بشی بخاطرت فراموشش کنه

این کارت رو سخت کرده

یا باید قوی بشی بگی مرگ یکبار شیون یکبار ، درگیر بشی یا اون رو از زندگیت بیرون کنی یا خودت بیای بیرون..یا اینکه همینجوری بشینی و توی شک زندگی کنی

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁