2777
2789
عنوان

خییییییلی دیگه صبرم لبریز شده

418 بازدید | 35 پست

سلام خانوما من اصلا دختری نیستم که حسرت کسی و بخورم ولی بشدت تحت فشارم...من اصفهان زندگی میکنم و قبلا گفتم پدرم فوت کرده و مادرم بچه دار نمیشدن با نذر نیاز و ....بچه دار شدن سنشون بالاس بیماری قلبی هم دارن فقط فقط فقط غصه اش منم که تابحال واقعا مورد نبوده ازدواج کنم از بس بهم میگه واقعا خسته شدم و هر کس منو میبینه همینو میگه واقعا دیگه دوست دارم از بقیه دور باشم....هرنذر نیاز چله بود برداشتم ولی نمیدونم دیگه چیکار کنم والا هر روز خدا مادرم میگن دور از جون من ب....تو چی میشی روز شب من ندارم از استرس که تو وجودمه 

کاش روزی برسه معضل خانواده ها ازدواج نباشه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاشکی من یه فرد کاملا مستقلیم

درست میشه ❤️

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
اینکه بدون ازدواج میشه زندگی کرد ولی حالا فرهنگ اطراف من اینو متوجه نیس

واقعا یا خودتو بزنی به کوچه علی چپ بگی زندگی من به هیچ کسی ربطی نداره و از  زندگی لذت ببری یا هم اون کسیکه آلان باهاش بگی بیاد خواستگاری ازدواج کنی.

گاهی درست شدن بعدا تاریخ انقضاشم گذشته الان که من فقط غصه ناراحتی دارم و استرس بشدت

دردها زیاد شدن 

من اهل دوست پسر هیچوقت نبودم همیشه سرگرم کارهای هنری و ....بودم

زندگی مستقلی بدون ازدواج. بدون داشتن پارتنر 

واقعا هیچ جای دنیا جواب نیست.

امیدوارم همه چی درست شه.

استرس خیلی بده خیلی من یه شب موهام سفید شد از درد فقط این موضوع نیست

😞