2777
2789

هرچی میگفته میخریده .وام ازدواجو گرفته خرج کرده بهش بهترین لباسا بهترین صندل وکفش بهترینغذاورستوران وکافه دنیایی طلا من اعصابم بهم میریزه برامن ۳تاالنگو خریده برااون ۶تا تولدش النگو خریده بوده من گفتم‌گفت گرونه اگ شد باشه از دیشب غصه میخورم 

دیدی ک این خرج کردنا باعث نشده زندگیشون محکم بمونه و جدا شدن

با سیاست رفتارکن و اصلا خودت رو با اون مقایسه نکن

هرچی درمورد اون کمتر بدونی خودت آرامشت بیشتره 

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به اینا نیست که واسه تو هم خرج میکنه ولی الان همه چی گرون تره 

منم نامزد سابقم حلقه 12 گرمی بهترین سرویس طلا واسم گرفته بود تو هر مراسمی طلا میگرفت اما از هیچ کدوم نتونستم استفاده کنم چه فایده 

شما از کجا می‌دونی ریز ریز خریداشو

از کفش و صندل دختره هم خبر داری

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

بخوای اینجوری فکر کنی شوهرای ماهم با دوست دخترا قبلی شون چقدر کافه و رستوران رفتن و خدامیدونه چه خرجایی کردن الان با من نیمرو و گوجه بادنجون میخوره بعدشم میگه این ماه خیلی خرج کردم😓

شوهره خودمو میگماااا