2777
2789

بچه ها من چند سال ترک تحصیل کردم ۲۲سالگی دیپلم گرفتم از مدرسه بزرگ سالان 

معدلمم پایینه 

می‌خوام بدونم الان میتونم دانشگاه آزاد کاردانی حسابداری بخونم؟

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بابا

خصوصا اگر شهرستان باشی

باز تهران اون درجه یک هاش شااااااااااید نشه

وای کاردانی اشتباهه

کارشناسی بخون بی دردسر

کاردانی چیه فوق دیپلم بگیری دوباره کنکور بدی ک کارشناسی بخونی

یه تحقیق هم بکن ببین همین دانشگاهت بعد کاردانی

برای گرفتن کارشناسی حسابداری

با معدل میذاره شرکت کنید؟؟ ک کنکور ندی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

اره باباخصوصا اگر شهرستان باشیباز تهران اون درجه یک هاش شااااااااااید نشهوای کاردانی اشتباههکارشناسی ...

آخه حوصله ۴سال درس خوندن ندارم 

این قدر کارای سخت انجام دادم مغزم دیگه نمیکشه ...

فک کن پرستار سالمند گارسون و....💔

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

آخه حوصله ۴سال درس خوندن ندارم این قدر کارای سخت انجام دادم مغزم دیگه نمیکشه ...فک کن پرستار سالمند ...

سنی نداری عزیزم

الان پشتوانه مالی داری؟ یا ن بازم کنارش باید کار کنی

چون ازاد شهریه اش خب بلاخره زیاده یکم

و باید حضوری بری

من دارم میگم پولو داری میدی

چرا به چیزی بدی ک بدردت نخوره اذیت کنه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

سنی نداری عزیزمالان پشتوانه مالی داری؟ یا ن بازم کنارش باید کار کنیچون ازاد شهریه اش خب بلاخره زیاده ...

باید کار کنم پول دانشگاه رو در بیارم 

الان بهیارم می‌خوام نیم شیفت بشم 

بعد اگه خدا بخواد لیسانس یا فوق دیپلم رو گرفتم منشی بخش بشم

تو رو خدا دعا کن

باید کار کنم پول دانشگاه رو در بیارم الان بهیارم می‌خوام نیم شیفت بشم بعد اگه خدا بخواد لیسانس یا فو ...

چجوری رفتی بهیاری

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

دوره دیدم

عزیزم میشه راهنماییم کنی منم میخوام برم

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔