2777
2789

من ورزش نمیکنم، قوی نیستم ، یعنی تو این رشته تو اینده شغلی کم میارم؟

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  

وا چه ربطی داره اولین باره میشنوم من دوستم سال 89 قبول شد الانم مشغول به کار هست تو عمرش یه نرمش هم نکرده بود  خیلی هم لاغره 

بعد تو دانشگاه رفت بهتر شد و الان ازدواج کرده تو شهر ما هم مشغول به کار هست 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ما یه دختر فامیل داشتیم فیزیوتراپی قبول شد یه دختر ظریف گوگولی بود. الانم مدرکش و گرفته تو کلینیک کار میکنه خیلی هم همه ازش تعریف میکنن. 

حالا این موقع دانشگاه باشگاه رفته باشه یا نه نمیدونم قبلش جز درس خوندن هیچ کار دیگه ای نمیکرد

وا چه ربطی داره اولین باره میشنوم من دوستم سال 89 قبول شد الانم مشغول به کار هست تو عمرش یه نرمش هم ...

وای جدی میگی؟ مرسی عزیزم، راستش شنیدم که گاهی لازمه بیمارهارو جابه جا کنی و ...

وا کی اسن چرندیاتو گفته یه سر برو فیزیوتراپی کاراشون رو ببینهمه چی با دستگاههبه شدت رشته پول دربیار ...

نرفتم بابحال، توی نت خوندم حقیقت

منم دلم می خواد فیزیوتراپی بخونم رتبه چند شد منطقه چندی کدوم دانشگاه می خوای بریب

دانشگاه گیلان چون نزدیکه، ۱۸۰۰ شدم منطقه ۳

سلام عزیزم

من کامنت شما رو داخل تاپیک رهگذر دیدم 

میشه بگید از کی شروع کردید به خوندن 

و روزی چتد ساعت میخوندید؟ 

پایتون قوی بود یا ضعیف؟‌

خواهش میکنم کمکم کنید🤍🥲🥲

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  
سلام عزیزممن کامنت شما رو داخل تاپیک رهگذر دیدم میشه بگید از کی شروع کردید به خوندن و روزی چتد ساعت ...

سلام ممنون عزیزم، حدود سه سالی بود تصمیم گرفتم بخونم واس کنکور ، بیشتر رو زیست و شیمی وقت گذاشتم چون ریاضی و فیزیک تدریس میکنم مشکلی نداشتم باهاشون ، ۶ماه اخرم جمع بندی کردم درسارو 

سلام عزیزممن کامنت شما رو داخل تاپیک رهگذر دیدم میشه بگید از کی شروع کردید به خوندن و روزی چتد ساعت ...

درس خوندنم ساعتش نظم نداشت یه روز دوساعت یه روز هم میدیدی ۸ ساعت ، بچه و کار و زندگی خیلی وقت نداشتم هرموقع که فرصت میشد میخوندم 

سلام ممنون عزیزم، حدود سه سالی بود تصمیم گرفتم بخونم واس کنکور ، بیشتر رو زیست و شیمی وقت گذاشتم چون ...

عزیزممم چه عالی 

پس پایتون قوی بوده 

عزیزممم چه عالی پس پایتون قوی بوده

بله متولد ۶۶ هستم ،قبلنا درسخون بودم تو مدرسه شاگرد اول بودم ولی  رشته اشتباهی رفتم ریاضی 

بله متولد ۶۶ هستم ،قبلنا درسخون بودم تو مدرسه شاگرد اول بودم ولی رشته اشتباهی رفتم ریاضی

عزیزم باز خداروشکر قبول شدید 

چون ریاضی و فیزیک تجربی ها خیلی قوی نیست