2777
2789
عنوان

قوز روی بینی بعداز عمل 😭

223 بازدید | 15 پست

سلام 

من حدود ۴ماهه بینیمو عمل کردم سمت راست روی بینیم به اندازه عدس قوز دراورده دکتر گفته غضروفه 

میخواستم بپرسم کسی همچین موردی براش پیش اومده؟چیکارکردین؟با ماساژ خوب میشه؟دارم دیونه میشم😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر اوکی نشد با سوهان کشی و روتوش اوکیش میکنن نگران نباش البته بستگی به دکترتم داره

دکترم گفته غضروفه ماساژ بده دوماه دیگه بیا اگه اوکی نشد کورتون تزریق میکنه غضروف با کورتون اوکی میشه؟

دکترم گفته غضروفه ماساژ بده دوماه دیگه بیا اگه اوکی نشد کورتون تزریق میکنه غضروف با کورتون اوکی میشه ...

کورتون که برای خوابوندن ورم استفاده میشه 

اگه ورم باشه با کورتون اوکی باشه قوزو معمولا با سوهان کشی اوکی میکنن 

ولی باز دکترت احتمالا بهتر میدونه 

کورتون که برای خوابوندن ورم استفاده میشه اگه ورم باشه با کورتون اوکی باشه قوزو معمولا با سوهان کشی ا ...

اخه بهم نگفت ورمه اولش گفت استخونه بعدش ک دست زد گفت نه غضروفه ماساژش بده اگ اوکی نشد کورتون اگ بازم نشد سوهان کشی خیلی میترسم دیگ دارم روانی میشم واقعا

برای شما استخوانه؟قابل دیدنه؟چه اندازه ای

استخونه 

سفته منم چهارماهه عمل کردم رفتم دکتر گفت تا شیش ماه بشه صب کن اگر موند بیا سوهان کشی من ک نمیرم میترسم 

اندازه اش هم نیست ولی دراومده دیگ چاره چیه

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

استخونه سفته منم چهارماهه عمل کردم رفتم دکتر گفت تا شیش ماه بشه صب کن اگر موند بیا سوهان کشی من ک نم ...

من دارم دیونه میشم واقعا ازهمون اول خیلی حساس بودم برای من نه خیلی سفته نه خیلی نرم برای منم کوچیکه  نمیدونم کاش با ماساژ خوب شه😭

من دارم دیونه میشم واقعا ازهمون اول خیلی حساس بودم برای من نه خیلی سفته نه خیلی نرم برای منم کوچیکه ...

دکتر من ک گفت ماساژت باید بصورت نیشگون باشه ک پوست بیاد بالا چون پوسشتت نازکه جذب میشه قوز دیده میشه من میترسم ماساژشو انجام بدم

یه صلوات میفرستین برام لطفا