2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت یا کاذب

127 بازدید | 17 پست

سلام دوستان 

من یه نینی ۴ماهه دارم  اول فروردین زایمان کردم خب طبیعتا تا ۴۰روز کم تا بیش لکه بینی داشتم ینی ۱۰اردیبهشت   ۱۵خرداد پریود شدم  بعدش دیگه نشدم 

فقط یبار رابطه مشکوک داشتیم   الان مثل خوره به جونم افتاده که حاملم 

هیچ علایمی هم ندارم   

بیبی چک گذاشتم بعد چند دقیقه فقط یه خط کمرنگ بود که یعنی منفی   

صبح که بیدارشدم چشمم بهش افتاد  خط پرنگ شده و اون یکی هم یه خط کمرنگه    بنظرتون امکان داره مثبت باشه؟

من بعد ۵دقیقه نگاه کردم فقط یدونه کمرنگ بود   دیگه نمیدونم بعد چقد مثبت شده 

هر چیزی که به قیمت از دست دادنِ "آرامشت"تموم بشه ،زیادی گرونه   رهاش کن 

عکسش بزار 

من یه زنم که خیانت دیده داره با خیلی مشکلات دیگه دست پنجه نرم میکنم ... بیست یک سالمه این امضا میزنم به امید روزی که بیام از روزایی بگم که زندگیم دور از هر ادم کثیفی باشه امضام دیدی برام دعا کنید برای منو پسرم سر بلند باشیم 

عکس بده

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با تغیری که کرده احتمال داره مثبت باشه.

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

معمولا همون اول جواب درسته ن چن ساعت بعد.بعدم تکرارش کنیدمن بچم چهل روزش بودباردارشدم

من یباردیگه امتحان کردم  بیبی خراب بود اصلا عیچکدوم از خطها پرنگ نشد   

معمولا همون اول جواب درسته ن چن ساعت بعد.بعدم تکرارش کنیدمن بچم چهل روزش بودباردارشدم

چجوری کنار اومدید؟اصن نه شرایطشو دارم و نه  میخوام که به دومی فکر کنم 

چجوری کنار اومدید؟اصن نه شرایطشو دارم و نه میخوام که به دومی فکر کنم

ب سختی کناراومدم افسرده شدم ولی الان روزی نیست ک به خاطروجودش خداروشکرنکنم نمک زندگیمه بدون اون زندگیم مانا نداشت

ب سختی کناراومدم افسرده شدم ولی الان روزی نیست ک به خاطروجودش خداروشکرنکنم نمک زندگیمه بدون اون زندگ ...

فکرش که میکنم دلم میخواد سر به بیابون بزارم 🥲🥲الان چندسالشونه 😍خداحفظشون کنه