2777
2789

معدم ضعیفه چند روز اومدیم روستا یبوست گرفتم  باعث شده معدم اسیدی بشه سردرد دارم چی بخورم خوب شم دادمم میمیرم ماشینم نیست برم‌شهر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ابجوش ابلیمو

عالیه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

انجیر،آلو،لواشک،تخمه سفید،چای برگ سنا خاکشیر تو آب گرم

خدایا شکرت که یه بار دیگه مهربونیت را به رخم کشیدی 😍ممنونم که پسرمو بهم برگردوندی خدایا سالم بزار بغلم🤲🤲🤲عاشقتم خدا❤️💫خدای خوبم،خودت بهتر از زندگیم با خبری،خودت خوب میدونی تو دلم چه خبره،میدونم مثل همیشه دستمو میگیری،میدونم تنهام نمیزاری،خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی🥺 دلم پر میکشه واسه دیدنش،خدایا ناشکری نمیکنم عاشق دو تا دسته گلمم،ولی من زیاده خواهم پسرمم میخوام چون میدونم تو کریمی،تو رحیمی،تو غفوری،چون میدونم بخوای بدی میدی،خدایا امیدم به توعه نا امیدم نکن،دوستت دارم چون میدونم جات تو دلمه چون خودت گفتی تو دلای شکسته جا داری💞

زیره سبز یا بهش کراویه هم میگن

حتما روستا پیدا میشه

اسیاب شده اش بعد غذا ی قاشق بخور

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

ببین من به چیز عجیب توی بدن خودم کشی کردم

صبح ک بیدار میشم اگه صبحانه چیز شیرینی بخورم بعد تند پاشم راه برم گلاب ب روت یکبار  ( اس…ل) میشم 

امتحان کن شاید روت جواب داد

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…