2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معنای خاصشم بگو

زمانی که ماه در صورت فلکی عقرب قرار میگیره میگن قمر در عقرب هست . در اذهان عوام این زمان مناسب انجام خيلي از امور نیست . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

ای گل زنبق لالا ای گل شبنم لالا ای گل پامچال لالا تمام گل های دنیا شود پرپر به روی گل روی تو لالا 

لالالالا

جانا به رویت 

حیران ومست به بویت 

لالالالا تنت رابر روی پاهایم بگذار 

چون قمر در عقرب دیگر کودک درونت را آزاد بگذار 

حتی شده ماهی یکبار 

اصلا بزمچه شو 

جوجه شو 

هزچ ک می‌خواهی شو 

فقط آزاد شو 

از بند شکنجه ونبرد با خود

لالالالا گریه نکن کودک آشفته من 

گریه نکن پدر بر سرت فریاد زد 

پدر سر خودش را بردار زد

دار عذاب وجدان وناخوشی وپیری وانکار حال ‌احوال 

حال اورا درک کن وببخش اورا تا ابد 

لالالالاارام بگیر دیگر نخواب کودک من 

دیگر وقت بیداریست 

استعدادت خوبه ولی افکارت مشوش

اره افکارم خیلی مشوش خوشحال شدم فهمیدی  

وسعی می‌کنم این جدال با خودم نشون بدم گاهی تا رها بشم از خودم مگرنه انگار تو قفسه 

اره افکارم خیلی مشوش خوشحال شدم فهمیدی وسعی می‌کنم این جدال با خودم نشون بدم گاهی تا رها بشم از خود ...

زیاد بنویس ولی بی هدف نه

مثلا رو ی موضوع تمرکز کن و شعر بگو

نذار استعدادت هدر بره

استعدادت رو مهار کن و ب بهترین نحو شکوفاش

کن

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون