2777
2789

یکی از اقوام دور ما و همشهریمون یه بچه افغانی رو بزرگ میکنن اونم‌براشون کارگری میکرده

زن خانواده تقریبا میانسال بوده افغانیه موقعی که شوهر زنه نبوده میاد بوسش کنه این جیغ میزنه همسایه ها میریزن

بعدش میترسه فرار میکنه

زنه هم از ترس ابروش و اینکه پسراش و شوهرش بلایی سر افغانیه نیارن سکوت میکنه

چند هفته بعدش افغانی خفش میکنه طلاهاشو برمیداره چال میکنه کنار ی درختی بعدشم با شال زنه ،اونو خفه میکنه و بهش تجاوز میکنه و میندازه تو چاه

خودشم وسایلشو جمع میکنه تو گیر واگیری که پلیسا دنبال خانومه بودن میره یجا دیگه کار کنه

ولی بعدش که روش شک میکنن و دستگیرش میکنن اعتراف میکنه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم کار درستی بوده یا نه🤦‍♀️ ولی یه افغانی یکی از همشهری های مارو اذیت کرده بود نمیدونم چه آسیبی بهش زده بود ولی قانون داداش اینو زندان انداخته بود.... اینم شب رفته بود بچشون رو دزدیده بود و تهدید کرده بود یا رضایت میدین یا کشته میشه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

اینقدرازاین قتلاروانجام میدن یکیشونم چندسال قبل تویزدفکرکنم یکنفرمیکشه فرارمیکنه افغانستان امسال توشیرازدزدی میکنه میگیرنش

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بنظرم حق داشته

اخه اون بچه کوچیک رو دلم براش سوخت 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
اینقدرازاین قتلاروانجام میدن یکیشونم چندسال قبل تویزدفکرکنم یکنفرمیکشه فرارمیکنه افغانستان امسال توش ...

پشمام

اینم قصد داشت ی موقع که همه تو گیر و دار مراسم هستن بیاد طلاها رو برداره ببره افغانستان

تازه گفته هدف اصلیم این بوده که میخواستم برم افغانستان ولی پول نداشتم

یه افغانیم دوهفته ا.ومده بوده ایران توخیابون میچرخیده میبینه درخونه بازه واردمیشه میره طبقه دوم به خانمی تجاوزمیکنه دوباره چندروزبعدمیره ازدیوارهمون خونه بابالا ازطریق پنجره خودشومیرسونه طبق دوم میبینه خانمه خوابه بازتجاوزمیکنه وتهدید بارسوم دوباره میپره توحیاط میگیرنش

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

پشماماینم قصد داشت ی موقع که همه تو گیر و دار مراسم هستن بیاد طلاها رو برداره ببره افغانستانتازه گفت ...

چقدربی شرف بگوتونمک این خانواده خوردی نمک نشناس

کاریش که نکردنمگه فقط تهدید نکردن؟اینا کوچیک تا بزرگشون خیلی پرروان دلت به حالشون نسوزه

نه بعدا تحویل دادن