2777
2789

سلام 

بنظرتون سیگار رو زودانزالی آقایون تاثیر میزاره یا من زیادی حساس شدم🤦‍♀️؟

هر چه دلم خواست نه آن میشود/ هر چه خدا خواست همان میشود...

خیر

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسپرمشون ضعیف میشه فقط کیفیت نطفه میاد پایین اگه سال‌ها مصرف کرده باشن نشون به اون نشون که اکثر سیگاری ها بچه هاشون دختره چون تحرک اسپرمشون کم شده بعید نیست تو زودانزالی هم نقش داشته باشه ولی تاثیرش زیاد نیست

عزیزم میدونی که یه سری اسپرم کروموزوم x (مونث) و یه سری کروموزوم y (مذکر ) هستن هیچکدوم سریعتر یا کن ...

در مردان سیگاری  با کاهش تعداد  و  پایین اسپرم‌ها و افزایش تعداد  غیرطبیعی همراه است ضمن آنکه کیفیت  در افراد سیگاری بدتر است.  کشیدن همچنین توانایی  در باروری تخمک‌ها را کاهش می‌دهد عزیزم اینو کپی پیست کردم برات از یه مقاله پایین ترم اشاره شده تحرک ضعیف باعث دخترزایی میشه دلیلشم توضیح داده 

در مردان سیگاری با کاهش تعداد و پایین اسپرم‌ها و افزایش تعداد غیرطبیعی همراه است ضمن آنکه کیفیت ...

مطمئنن سیگار رو باروری اثر بد داره ولی اسپرمی که تحرک کم داره باعث دختر زایی نمیشه دختر از اسپرم ضعیف به وجود نمیاد از اسپرم حاوی کروموزوم x به وجود میاد

🌹🎹🎵🎶🎼🎵🌹
مطمئنن سیگار رو باروری اثر بد داره ولی اسپرمی که تحرک کم داره باعث دختر زایی نمیشه دختر از اسپرم ضعی ...

چرا عشقم دلیلش اینه اسپرم که حاوی کروموزوم y هست حساس تره و با یه سری عوامل و ...تحرکش بیشتر دست خوش تغییر میشه در نتیجه اون اسپرم که حاوی کروموزوم ایکس به مقصد میرسه اینو اگه سرچ کنی توضیح داده مثلا گفته مردای سن بالا و سیگاری و ..احتمال دخترزاییشون بیشتره کسایی که پشت میز نشین هستن همینطور ولی تاثیرش ناچیزه و تعیین کننده نیست