2777
2789
عنوان

بخیه زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 57 پست

میشه بگی زخمش از کجاست 

یعنی به سمت مقعد پاره میشه؟

بعد دستشویی چجور میری چجور میشینی 

دردم گرفت 

تو بارداری واژن درد داشتی؟ خوب شد؟ من خیلی درد داره اون قسمت انگار سنگینی میکنه برا بدنم

مامان دوتا گل پسر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر متخصص هم معاینه میکنه یا حتما باید برم پیش ماما؟

برو همون بیمارستانی زایمان کردی 

من اینجوری شدم رفتم دکتر گف خوب میشع مشکلی نیس

بعد چن روز باز شدن و عفونت کردن

بعدشم رفتم زایشگاه گفتن باید بستری بشی دوباره بخیه بزنیم

روزی ۳بار شستشو میدادن

زخمو تیغ میزدن ک تازه بشه با سرم و گاز میشستن🥺نابوود شدم نابود

اینم بگم خیلیییی نگهداری میکردم 5صبح هم میرفتم سرویس سشوارو روشن میکردم خودمو خشک کنم روزی ۳بار شستشو کامل

تو بیمارستان از اول خراب کردن وسایلشون استریل نبود فک کنم

اسی عفونت شدید داشتم دکتر رفتم باز برمیگرده شما چکار کردی

منم یکسال درگیرش بودم رفتم پیش دکتر گفت پلاسما درمانی کنم دو جلسه رفتم دهانه رحمم درحال زخم بود که خوب شد عفونتمم خیلی بهتر شد موقع رابطه دیگه درد نداشتم برای جلسه سوم متوجه شدم باردارم دیگه نرفتم

میشه بگی زخمش از کجاست یعنی به سمت مقعد پاره میشه؟بعد دستشویی چجور میری چجور میشینی دردم گرفت تو بار ...

اگه مجبور باشن بیشتر برش بزنن دیگه ب سمت باسن کج برش میزنن

توالت فرنگی

تو بارداری خیلی کم درد واژن داشتم بعد زایمان واژنم خیلی درد میکرد دوماهه زایمان کردم تازه یکم بهتر شده

منم یکسال درگیرش بودم رفتم پیش دکتر گفت پلاسما درمانی کنم دو جلسه رفتم دهانه رحمم درحال زخم بود که خ ...

پلاسما یعنی چیدقیقاچکار میکنن و هزینش چقده فک میکنم از شوهرم میگیرم معلوم نیست بیرون چه غلطا میکنن

برو همون بیمارستانی زایمان کردی من اینجوری شدم رفتم دکتر گف خوب میشع مشکلی نیسبعد چن روز باز شدن و ع ...

عفونتت شدید بود؟

زخم منم عفونت کرد فقط دود عنبرنسا دادم خوب شد و عسل زدم میگفتن عسل بزن تردید داشتم ولی چون قبلاً تجربه ترمیم زخم با عسل رو داشتم گفتم بزار امتحان کنم الان جاهایی که عسل زدم خیلی کم جای بخیه مونده درحدی ک شوهرمم متوجه نشد ولی اونجاهایی ک پماد ترمیمی زدم کامل مشخصه

پلاسما یعنی چیدقیقاچکار میکنن و هزینش چقده فک میکنم از شوهرم میگیرم معلوم نیست بیرون چه غلطا میکنن

کی غلط میکنه؟!

یکسال پیش جلسه ای ۶۰۰میگرفت از من بزن تو نت دستگاهش رو میاره برات یچیزی لوله ای شکل ک سرش باد کرده انگار می‌کنه تو واژن بعد ی گازی تولید می‌کنه ک باعث میشه عفونت خوب بشه

اوایل کم بود بعد 20روز کلا باز شد قرص اناهیل بخور

من ک خوب شدم دیگه

من دیدم دارن باز میشن درروز سه بار باید پماد میزدم یکبار پماد میزدم دوبار عسل بعدش دیدم پماد تاثیر چندانی نداره فقط عسل زدم با دود عنبرنسا خیلی زود خوب شدم