2777
2789
عنوان

بخیه زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 57 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من روزای اول سوزش و خارش نداشتم ولی الان دارم امشبم برای اولین بار ادرار ک ریخت رو زخم سوخت تندی آب ...

عزیزممم چندروز میگذره؟برو دکتر برا من بیست روزگذشت رفتم پیش دکترخودم گفت همه چی خوبه

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
نه عزیز اونموقع یادمه ماکس رودهنم بود نفس که میکشیدم کل بدنم بی حس بود هیچی متوجه نشدم

خب پس خداروشکر برا من که خیلی بخیه خوردم حتی یبارم گفتن باز میکنیم دوباره میدوزیم یعنی یکی یکیشو متوجه شدم جیگرم خون شد😭

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
عزیزممم چندروز میگذره؟برو دکتر برا من بیست روزگذشت رفتم پیش دکترخودم گفت همه چی خوبه

۸ روز ولی هیچ اثری از بهبودی نمیبینم شایدم داره خوب میشه ولی چون تاحالا بخیه و روند بهبودیش رو ندیدم اینجوری فکر میکنم

۸ روز ولی هیچ اثری از بهبودی نمیبینم شایدم داره خوب میشه ولی چون تاحالا بخیه و روند بهبودیش رو ندیدم ...

اوووو فعلا ک زوده 

من روزای اول سوزش و خارش نداشتم ولی الان دارم امشبم برای اولین بار ادرار ک ریخت رو زخم سوخت تندی آب ...

سلام عزیزم خوبی ببخشید میدونم ربطی به تایپیکت نداره شما با وجود عفونت ترشح سبز باردار شدید یا نه قبلاً پلاسما انجام دادید باردار شدید ممنون میشم راهنمایی کنید 

سلام عزیزم خوبی ببخشید میدونم ربطی به تایپیکت نداره شما با وجود عفونت ترشح سبز باردار شدید یا نه قبل ...

سلام من ترشح سبز نداشتم کلا ترشحم اونقدرا زرد هم نبود فقط یکم بوی نامطبوع داشت واژنم و حین رابطه سوزش شدید رفتم دکتر قرار شد چهارجلسه برم پلاسما دو جلسه رفتم بعد متوجه شدم باردارم 

از من یه سال طول کشید خوب خوب شه چهار ماهم طول کشید ک جوش بخوره

جدی ؟   

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻