2777
2789
عنوان

بخیه زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 57 پست
حتما برو چک بشی پشت گوش ننداز بزاری بدتر شه از اول بخیت میکنن😟

شمام بخیه درد داشتی؟؟

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
حتما یه سر برو دکتر تا معاینه کنه، شاید عفونت کرده بخیه، پماد الیژن بزن زود جوش میخورهکارای. سنگین ن ...

ممنون دود عنبرنسا میدم با سرم شستشو میشورم خشک هم میکنم با سشوار ولی یکی دوتا از بخیه ها بیرون از واژنم هست این روزا هوا خیلی گرمه بخاطر بچه هم نمیشه زیاد خونه رو خنک کرد همش عرق میکنم میریزه رو اون یکی دوتا بخیه ک بیرونن الان ک نگا کردم دیدم بخیه هایی ک لبه های واژن می افته روش به هم چسب نیستن و بخیه هایی ک بیرونن ترشح زرد داشته و قرمز هم شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بده بخصوص اینکه مجبوری بچه روهم تروخشک کنی واقعا جیگر آدم خون میشع

😭😭وای من بلدنبودم مسکن استفاده کنم اخه سنی ندارم و تجربه اولم بود بیمارستانم هیچ نگفت یعنی ذره ذره اب شدم

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
شمام بخیه درد داشتی؟؟

آره خب دردش طبیعیه جاییه که اکثرا مرطوبه دیرتر جای زخم خوب میشه مراعات کنی هم زود خوب میشه هم عفونت نمیگیری خلاصه خیلی سخته خدا همه مادرارو کمک کنه برا من زایمانم ده سال پیش بود یادم افتاد انگار الان دادم درد میکشم😟

آره خب دردش طبیعیه جاییه که اکثرا مرطوبه دیرتر جای زخم خوب میشه مراعات کنی هم زود خوب میشه هم عفونت ...

منظورم حین بخیه زدن بود؟؟

منکه خیلی مراعات کردم خداروشکر عفونتو و چیزی نگرفتم

😭😭وای من بلدنبودم مسکن استفاده کنم اخه سنی ندارم و تجربه اولم بود بیمارستانم هیچ نگفت یعنی ذره ذره ...

چندسالت بود؟من اوایل شیاف استفاده کردم دیگه نیاز نشد ولی خب الان ببخشید ادرار ک میریزه رو زخم میسوزم اما قبلا سوزش نداشتم

بدن با بدن‌فرق داره گلم من تا ده روز کلا بخیه هام ‌افتاد و کاملا جوش خورد

خوش بحالت من جمعه هفته گذشته زایمان کردم ۸ روز میشه ولی هنوز بخیه هام سرجاشن تازه حس میکنم یکی دوتاش میخواد عفونت کنه🤦‍♀️خیلی بخیه خوردم

چندسالت بود؟من اوایل شیاف استفاده کردم دیگه نیاز نشد ولی خب الان ببخشید ادرار ک میریزه رو زخم میسوزم ...

ن برامن سوزش نداشت

20سالمه عزیزم دخملیمم6ماهشه😍

خوش بحالت من جمعه هفته گذشته زایمان کردم ۸ روز میشه ولی هنوز بخیه هام سرجاشن تازه حس میکنم یکی دوتاش ...

اما من‌یه مشکلی هم‌برام‌پیش اومد یه بار اومدم ‌بچم ‌رو عوض کنم تا نشستم دو تا از بخیه هام کنده شد و باز شد آنقدر سوخت و درد داشت‌ که اصلا هیچی نگم‌برات تا ۴۸ روز میسوخت تا آخر جوش خورد 

الانم شما برو پسش ماما تا خیالت راحت بشه 

😐😑