خانومایی ک بخیه خوردین چندروزه بخیه هاتون خوب شد؟من الان تو آینه نگا میکنم لبه های زخم کامل بهم چسب نیستن یخورده لبه ها باز هستن شما هم همینجوری بودین یا لبه زخمتون کامل به هم چسبیده بود؟
حتما یه سر برو دکتر تا معاینه کنه، شاید عفونت کرده بخیه، پماد الیژن بزن زود جوش میخورهکارای. سنگین ن ...
ممنون دود عنبرنسا میدم با سرم شستشو میشورم خشک هم میکنم با سشوار ولی یکی دوتا از بخیه ها بیرون از واژنم هست این روزا هوا خیلی گرمه بخاطر بچه هم نمیشه زیاد خونه رو خنک کرد همش عرق میکنم میریزه رو اون یکی دوتا بخیه ک بیرونن الان ک نگا کردم دیدم بخیه هایی ک لبه های واژن می افته روش به هم چسب نیستن و بخیه هایی ک بیرونن ترشح زرد داشته و قرمز هم شده
آره خب دردش طبیعیه جاییه که اکثرا مرطوبه دیرتر جای زخم خوب میشه مراعات کنی هم زود خوب میشه هم عفونت نمیگیری خلاصه خیلی سخته خدا همه مادرارو کمک کنه برا من زایمانم ده سال پیش بود یادم افتاد انگار الان دادم درد میکشم😟
خوش بحالت من جمعه هفته گذشته زایمان کردم ۸ روز میشه ولی هنوز بخیه هام سرجاشن تازه حس میکنم یکی دوتاش ...
اما منیه مشکلی همبرامپیش اومد یه بار اومدم بچم رو عوض کنم تا نشستم دو تا از بخیه هام کنده شد و باز شد آنقدر سوخت و درد داشت که اصلا هیچی نگمبرات تا ۴۸ روز میسوخت تا آخر جوش خورد