2777
2789
عنوان

چطوری مچش رو بگیرم

90 بازدید | 6 پست

اوایل که با دوستم و نامزدم میرفتیم بیرون یه احساسی از این دو تا دریافت میکردم که خیلی خوشم نمیومد

چون نامزدم هم آدم اجتماعیه 

از این ماجرا که گذشت، بیشتر حساس شدم چون صمیمیت احساس میکردم بینشون و نامزدم هی سعی میکرد با دوستم حرف بزنه… گاها میشد میدیدم این دو تا دارن حرف میزنن و من ساکتم

یک ماه پیش دیگه حرصم در اومد اولش یه بحثی شد بینمون سر همین مورد و بعد از اون بحث، من با گوشی دوستم پیام دادم بهش و شروع کردم صحبت کردن و به عنوان دوستم بهش پیشنهاد دادم اگه رابطش با (من) خراب شد با هم دیگه بیشتر بیرون برن و اینا و اونم اوکی داد و شروع کرد ابراز علاقه کردن…

همون شب نامزدم بهم زنگ زد اما هیچی از این ماجرا بهم نگفت که مثلا دوستت اومده اینجوری گفته… یکم بعدش بهش گفتم که اونی که داشتی باهاش صحبت میکردی من بودم! و بعدش شروع کرد بگه نههه من میدونستممم تو بودییی… مگه دوست تو دقیقا روزی که ما بحثمون میشه میاد سراغ من؟ خب ضایعس که تو بودیو خلاصه این حرفا…

من بخشیدمش اما خیلی ذهنم مخدوشه

میخوام مطمئن شم که راست میگفته که میدونسته منم یا نه دروغ میگفته و واقعا به دوستم نظر داره؟… راهکار بدید چیکار کنم؟

اگه دوست پسرت ولش کن بنظر من واقعا..ذرضمن چرا دوستتو بردی پیشش..اشتبا کردی..ولی بهتر ک ذاتشو شناختی

نه نامزدیم خانواده هامون در جریانن

اخه نمیتونم که با همه قطع ارتباط کنم و  جایی نبرمش :(

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نامزدیم خانواده هامون در جریانناخه نمیتونم که با همه قطع ارتباط کنم و جایی نبرمش :(

لزومی نداره پیش دوست ببریش..دوست رو از زندگی متاهلیت ببر..هیچ وقت وارد زندگیت نکن..بعد اینکه بنظر من داره دروغ میگه ولی تو حالا باز رفتاراشو بسنج..بیشتر زیر نظرش بگیر اگه خیانتکار باشه معلوم میشه

لزومی نداره پیش دوست ببریش..دوست رو از زندگی متاهلیت ببر..هیچ وقت وارد زندگیت نکن..بعد اینکه بنظر من ...

میترسم خیلی بگذره تا معلوم بشه واقعا آدم درستی نیست و من عمرم پاش رفته باشه…

ببخشید رک مبگم طرف هیز و چشم چرونه نامزد کیلو چنده بزن تو دهنش بنداز دور

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣