2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم

156 بازدید | 9 پست

شبا از ۱۲ به بعد همش فکر و حسرت گذشته میاد تو ذهنم نمیتونم‌ بخوابم . تمام مشکلاتم از بچگی تا حالا مستقیم یا غیرمستقیم به وضعیت مالی خانوادم برمیگرده . من تیزهوشان درس خوندم وضعیت درسی خوبی داشتم ولی مشکلات خانوادگی اوضاع رو به هم ریخت. وضع اقتصادی خانوادم خیلی بد بود نتونستم رو کنکور تمرکز کنم اصلا منو درک نمیکردن. بعد هم مجبور شدم رشته ای برم که خوشم نمیاد ازش ولی رفتم تا حداقل دستم تو جیب خودم باشه و بخاطر یه لقمه نونی که بهم میدن رو سرم منت نذارن. الان خیلی پشیمونم و نه راه پس دارم نه راه پیش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال ندارد عزیزم 

نمیشه گذشته را عوض کرد پس بهش فکر نکن شبا هم کتاب بخونم یا فیلم ببین تا حواست پرت شه

مشکلات مالی هم متاسفانه واسه یه همه هست و یه مشکل اساسیه 

راجب رشته ات هم اگر میشه دوباره سعی کن رشته ای که دوست داری بری اگر نه خوبی های رشته ات ببین