2777
2789
عنوان

جاریم زایید کمک

565 بازدید | 29 پست

من و یکی از جاری هام باهم میونه خوبی نداریم به هیچ وجه خیلی سر سنگین هستیم و حرف نمیزنیم باهم  عیدی خونش رفتم و خونه من نیومده  دیشب بچشو زایید  چیکار کنم برم برا تبریک ؟ کادو بدم ؟ چی بدم ؟ فردا هم قربونی میبرن برم کمک ؟ چه کنم ؟ با این تفاسیر که خواهر شوهرای سلیطمم. که باهاش جورن و خیلی لیلی به لالاش میزارن هستن . چطوره اصلن  نرم دیدنشون؟ اچون هرموقه من تو جمع اینا میرم انقدر تیکه میندازن که. هرطور شده. دعوام میشه با شوهرم اون میگه وقتی شما ها با هم روبرو میشید انگار پدر مادرمو باهم از دست دادم  انقدر که غم میگیرتم و شب دعوا داریم  نریمم  زشته پشت من حرف میزنن ناراحت میشن. نمیدونم چه کنم 

برو و تبریک بگو هدیه هم ببر و کم حرف بزن و برو بیشتر پیش همسرت چیزی گفتن بزن ب نشنیدن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو.حالا عید نیومدن خیلی مهم نیست بعدا این مهم میشه که نرفتی دیدن بچش.برو تبریک بگو بچه رو هم بغل کن ابراز خوشحالی کن کادوت بده بیا نمیخواد باهاشون خیلی وارد حرف بشی

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️

به جات بودم نمیرفتم ، چه اهمیتی داره ناراحت بشن ، مگه جاریت عید نیومد خونت و تو ناراحت شدی ، اتفاقی افتاد ؟ مگه وقتی خواهرشوهرات نادیدت میگیرن و تیکه میندازن و تو ناراحت میشی ، اتفاقی میفته ؟ چرا ناراحت شدن تو مهم نیست ولی ناراحت شدن اونا مهمه؟