2777
2789
عنوان

کم شدن و رقیق شدن خون پرید

77 بازدید | 6 پست

بچه ها

من همیشه پریدم منظمه و هیچوقت عقب جلو نشده

این ماه هم سرتایم خودش شدم  منتها دردم یه مقدار کمتر و مقدار خونریزیم هم  خیلی کمتر از قبله و خونم رقیق تر خیلی ناراحتم

بعد شب قبل از پریدم یه قرص الپاروزولام خوردم

این ماه هم رژیم غذایی سخت داشتم

سه روز بدنسازی کار میکنم  و سه روز زومبا تو دوسانس

تو نت سرچ میکنم درست جواب نمیاد 

کسی تجربه داره؟؟؟؟؟

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید کمخونی

خیلی ناراحتم 

کاش همین باشه

هرگز پریدام‌نامنظم نبوده 

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
اگر خیلی وزن کم کردی اینم یه دلیل میتونه باشه

خیلی زیاد نه در حد ۳کیلو شایدم دو

کاش ماه دیکه درست بشه