2777
2789
بعدش اونا تصمیم گرفتن برن شهر دیگه ما موندیم تو خونه قرار شد بخریمش بعد یه سال اون ۳ تا بچه داره منم ...

وا خب فکر کن همساین.  خونه رو مگه خریدین ازشون؟ الان یعنی قراره مستاجرتون بشن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا خب فکر کن همساین. خونه رو مگه خریدین ازشون؟ الان یعنی قراره مستاجرتون بشن؟

نه نه  خونه مال خودشون ولی قرار نبود دیگه برگردن بچه هاس خیلی اذیتم میکنن اخه همسایه که دم به دیقه دم خونه ات نیست سرش تو خونه وزندگیت نیست

نه نه خونه مال خودشون ولی قرار نبود دیگه برگردن بچه هاس خیلی اذیتم میکنن اخه همسایه که دم به دیقه د ...

انتظار داره بچه هاشو دم به دیقه بیان خودش بیاد من تحویل بگیرم بابا شاید ادم ۴ روز حوصله کسیو نداره

نه نه خونه مال خودشون ولی قرار نبود دیگه برگردن بچه هاس خیلی اذیتم میکنن اخه همسایه که دم به دیقه د ...

خب عزیزم اختیار واحد خودت رو داری و باید جدیت و مدیریت به خرج بدی. واسه چی باید همش بیان خونت؟؟ راه نده بهونه بیار بگو نیستم خوابم حمومم کار دارم و ....

خب عزیزم اختیار واحد خودت رو داری و باید جدیت و مدیریت به خرج بدی. واسه چی باید همش بیان خونت؟؟ راه ...

چطوری اصلا روم نمیشه همش میگم ناراحت نشن برادر شوهرم خیلی بداخلاق میگم ازم ناراحت میشن

بنظرتون اگه ارامش خودمو مد نظرم بگیرم ناراحتی بقیه زیاد برام مهپ نباشه اشتباه میکنم

اخه اینا انتظار دارن من همش احترام بزارم وسرویس بدم بابا اصلا جدیدا حوصله ی هیچکس وهیچ چیز وندارم