2777
2789
عنوان

فقط مذهبی ها بیان خواب عجیب امام زمان

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جاااانم 

التماس دعا بگو از طرف من به دخترت 

یادت نره همه ی اتفاقات بد ، گذراست🌹😍🤍 و شما قرار هست از امتحان بزرگ خالقت سر افراز بیرون بیای ✌️💪 و تماااام تلاشت رو کن برای خوشحال کردن خداوندی که ۲۴ ساعت بدون هیچ بی نظمی داره بهت نفس کشیدن رو هدیه میده...🦋🌻 
الان حمله میکنن بهتون که دروغ میگی

اره ولی گفتم اونایی که باور دارن بدونن چون خوابش تکون دهنده است و این که اقا همه حرفا رو با گریه و حالت غم میگفتن 

🍃اگر ذره ای از دردها رو بیان کنم نَفَسَم چون برف همه جا را سرد میکنَد🍃
نه از هرکسی بپرسین خون خوابو باطل میکنهنظرمنه چون همه اینجوری خون دیدن تو خواب رو تعبیر میکنن

اما اینجا مهم حرفا ی اقا است تعبیر خاصی نمیخواد واین اصل مطلب گناه نکردن غرق نشدن در هوای نفس و امور دنیوی است 

دخترتون ان شاء اله از دید امام زمان و حضرت فاطمه سربلند بیرون میاد کسی که این خوابها رو میبینه روح پاکی داره 

و خوابشون کاملا حقیقته 

من در این دنیا ذوق امام زمان رو دارم اما خجالت زده ام از این وضعیت دنیا در مقابل ایشون 

خدایا یعنی میشه زنده باشم و امام زمانم ظهور کنه 

اره ولی گفتم اونایی که باور دارن بدونن چون خوابش تکون دهنده است و این که اقا همه حرفا رو با گریه و ح ...

حقیقته دقیقا حقیقته...همش راست و درسته..هیچ جای انکاری نیست واقعا هیچکس بفکرش‌ نیست سفت وسخت‌چسبیدیم به دنبا وزرق وبرقش...دیگه کسی بیاد امام زمان نیست 

اللهم عجل الولیک الفرج💚
دخترتون ان شاء اله از دید امام زمان و حضرت فاطمه سربلند بیرون میاد کسی که این خوابها رو میبینه روح پ ...

ممنون انشاالله