2777
2789
عنوان

پیام پنهان اهنگ رز سفید من

| مشاهده متن کامل بحث + 1420 بازدید | 63 پست

من خودم طرفدار اهنگای ایرانی نیستم

ولی گاهی دوسه تا گوش میدم از خوباش

از جمله حامیم

ولی این موضوعی که شما میگی

یک شنونده عادی با توهمات ذهنش نمیتونه بفهمه

دستگاهای خاص تری براش لازمه

همچین موضوع ساده ای نیست با پلیر گوشی و کامپیوتر بشه فهمید

شب خوش

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همچنان اصرار بر توهین داری خیلی جالبه راحتت میذارم👏

فعلا توهین رو شما کردی  که اومدی وسط بحث من و استارتر و مستقیما گفتی بیشعور 

جواب خوبی دارم برات که نفهمی از کجا خوردی و بگردی دنبال رگ و ریشه ت ولی حیف حوصلم نمیکشه وقتم رو حرومت کنم 

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

میشه بگی کدوم کلمشه که این میشه ؟ شاید شما چون با موسیقی قهری اینطوری حساس و خرافاتی شدی

نه عزیزم رو دور ۲۵ برگردانش رو گوش دادم نمیدونم چطور لینک بذارم وگرنه میفرستادمش شمام ببینید

ذهن شما جملات جدید تراوش میکنه از آهنگ ها؟!منم موافقم که هر آهنگی رو نباید گوش کرد ولی شما خیلی بدبی ...

چیزی راجع به پیام پنهان نمیدونی؟ این تو متن اهنگ نیست تو برگردانشه و رو ضمیر ناخوداگاهت اثر میذاره

تو جامعه اي ك سرانه مطالعه پايين هست و متاسفانه اكثرا حتي اطلاعات عمومي ساده هم ندارند

وقتي حرفهاي علمي هم بزنيد مسخره ميشيد

اصلا ناراحت نشيد

خوشحالم ك سطح مطالعاتي خوبي در مورد وروديهاي ذهنتون داريد

چیزی راجع به پیام پنهان نمیدونی؟ این تو متن اهنگ نیست تو برگردانشه و رو ضمیر ناخوداگاهت اثر میذاره

تا حالا ندیدم کسی همچین چیزی در مورد این آهنگ بگه 

من صرفا بر اساس حرف ی نفر نظرمو تغییر نمیدم در مورد چیزی🙏🏻

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

فکر میکردم خیلی ها براشون مهم نباشه که چی به خوردشون میره ولی انتظار روبرو شدن با این مقدار بی اطلاع ...

رفتم گوش دادم با ریورس سه چهار باری تکرار شد ولی دقیق کلمه شیطان نبود درضمنم یکمم اهنگ ترسناک شد،😂😂

همین ک کلاه خودتو سفت بگیری باد نبره ام خیلی حرفه   بقیه اش را ولش کن

تا حالا ندیدم کسی همچین چیزی در مورد این آهنگ بگه من صرفا بر اساس حرف ی نفر نظرمو تغییر نمیدم در مور ...

روی لینک نگه دارید تا ابی بشه بعد بازکردن رو انتخاب کنید احتمالا میشنوید که میگه پس بشیم مست ابلیس 

اصراری بر اینکه‌حرفم رو بپذیرید ندارم در واقع از ابتدا برای افردی گه متوجهه این مسائل هستن تاپیک زدم اما عجیبه تو عصر ارتباطات و فضای مجازی دوستان این موضوع حتی به گوششونم نخورده

میشه بگی کدوم کلمشه که این میشه ؟ شاید شما چون با موسیقی قهری اینطوری حساس و خرافاتی شدی

اول برگام از ریورس اهنگ ریخت ولی شنیدن تلقی شدن علم فرکانس و موسیقی به خرافات بیشتر برگامو ریزوند😂