2777
2789

سلام به همه

من توی یک شرکت کار میکنم

یه جایگاه خوب هم دارم

مدیرعامل ازم خواست که بجز روابط کاری

برای صمیمیت بیشتر بيرون از محیط کار هم همدیگر رو ببینیم تا بیشتر صمیمی بشیم 

البته اینو در شروع کارم گفت به این بهونه گفت که بیشتر بشناسم نیروهام رو 

و گفت به کسی نگو 

منم پیشنهادش رو رد کردم بدون هیچ بحثی

و به کارم ادامه دادم چون دوسداشتم توی چارچوب کار کنم

الان بعد از موضوع، به یکی دیگه از همکارای خانمم توجه میکنه و دائم جلوی من بهش سرویس میده و حتی بعد از پیشنهادش که رد کردم به اون یک جایگاه بالا داده که الان تقریبا هم رده من شده و خانمه هم مدام جلوی من شلنگ تخته میندازه

داره حرص من رو در میاره آیا؟

چیکار کنم؟ آیا محیط کارم رو ترک کنم؟

چون موقعیت کاری بهتر هم برام پیدا میشه 

اگه حقوقت خوبه اونا رو گوسفند تصور کن  کارتو بکن برو خونه همین 

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی خودت رد کردی و خوشت نمی اومد،حالا چرا اونا برات مهم شدن 

کارتو بکن و بهشون بی توجه باش،قوی باش و نزار تو دل آزرده کردنت موفق باشن

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

اول جایگاه بعدی رو قطعی کن و بعد از اینجا برو...

ولی در مجموع باید بتونی در شرایط اینچنینی هم کار کنی...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بی توجه باش . محلش نذار . یارو خرد شده داره با این کارا حقارت خودشو میپوشونه . بیشتر از اون آقا من از اون خانمه بدم اومد . بیلیاقت خبر نداره وسیله و سپر حقارت اون آقاهه شده . بی توجه باش 

این آقایی که پیشنهادشو رد کردی کاملاً کار درستی کردی چون از این رفتارهای بچه‌گانه و مسخره‌اش معلومه  چه آدم به درد نخوریه 

اگر می‌تونی از اونجا برو کلن 

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

اگه حقوقت خوبه اونا رو گوسفند تصور کن کارتو بکن برو خونه همین

ذهن خلاقی داری😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
وقتی خودت رد کردی و خوشت نمی اومد،حالا چرا اونا برات مهم شدن کارتو بکن و بهشون بی توجه باش،قوی باش و ...

برام مهم نشدن فقط بنظرم رفتارشون غیر حرفه ای بنظر میاد

چون من اشتباهی انجام ندادم که اینجوری دنبال اذیت کردنه

و یجورایی یه جایگاه به اون خانم داده که توی کار من هم دخالت میکنه‌

برام مهم نشدن فقط بنظرم رفتارشون غیر حرفه ای بنظر میادچون من اشتباهی انجام ندادم که اینجوری دنبال اذ ...

عقده های رو داره خالی می کنه،بیخیال باش یروز خسته میشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این آقایی که پیشنهادشو رد کردی کاملاً کار درستی کردی چون از این رفتارهای بچه‌گانه و مسخره‌اش معلومه ...

خودمم بفکر رفتنم آخه خیلی زود خودشو نشون داد😂